Srbija poslednja u regionu po broju tržnih centara

Visoke cene zakupa diktiraju pravila igre

Ostavite komentar


  1. Beograd ima 1,3 miliona stanovnika, a region Beograd (sa Mladenovcem, Obrenovcem, Lazarevcem) ima 1,7 miliona. Sofija je nešto veća od Beograda, jer sam grad ima 1,4 miliona, a šira oblast takođe 1,7 miliona. Zašto se kod nas stalno koristi veća cifra, a za druge gradove manja – ne znam.

  2. Trzni centri to je upravo ono sto nam ne treba. Imamo sansu da sacuvamo centralne trugovacke ulice i smanjimo saobracaj ako se stavi ogranicenje na ove monopole u stranom vlasnistvu.

  3. Manite se propagande, koja neproverenim podacima zeli da srusi A. Vucica i destabilizuje Srbiju.U Srbiji nikad nije bilo bolje, a uskoro ce i zlatno doba.Koga briga za trzne centre?Oni interesuju one, koji mogu da kupe.

  4. Ja se prosto prepadnem svaki put kad pročitam da mi u nečemu nismo "lider u regionu"!!?

  5. Što se tiče tržnih centara, s obzirom na ekonomskuo stanje, i kupovnu moć naših građana,sasvim je dovoljan broj.Ono malo bogatih i onako se snabdeva po Evropi. Redosled je jasan, prvo standard, pa tržni centri. Botovima bih preporučila, da potraže, stručnu pomoć, ako nisu zakasnili,ako i ovakvom tekstu, prepoznaju nečije namere, da ruše Vučića, teško da neko može,da im pomogne.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.