Srbija potpisala Memorandum o razumevanju sa Svetskim ekonomskim forumom

Ostavite komentar


  1. Ej bre Vi mastate o Cetvrtoj industrijskoj revoluciji, a zemlja je na nivou Prve. Batalite da nas solite po glavi, pa zar ste toliko bezocni. Svakodnevno Srbija trpi poraz za porazom, a Vi mastate da ce Srbija, da se ukljuci u Cetvrtu industrijsku revoluciju.
    Jasno je da preko tih privatnih organizacija koje jedva cekaju da sisaju budale, iznosite pare u inostranstvo posto je ocigledno da se priblizava fajront. Cak i kad neko uspe ovde da ukrade, a u inostranstvo iznese pare, u ovom slucaju u svajcarski Davos, to mu nije garancija da nece biti PRONADJEN.
    Svi, koji su ovih 18 godina trosili pare po skupim mondenskim letnjim i zimskim odmaralistima, kobajagi radeci nesto za drzavu, a u stvari puneci samo svoje dzepove mogu da ocekuju uskoro da ce im biti zatrazeno, preko suda, vracanje svega sto su potrosili bez REZULTATA.
    Svaka vlast moze sve. Ako je ova mogla sve da rasproda i napuni svoje dzepove, sledeca vlast moze da im to sve uzme . I to SA KAMATOM. Mislim „ZATEZNOM“, kao u vreme francuske revolucije. To bi u sustini bila i pravda, jer oni su stetocinskim delovanjem narodu odavno zategli omcu oko vrata, da vise ne moze da dise.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.