Srbija tražila reprogram kineskog duga, Kinezi odbili?

Ostavite komentar


  1. Ajde bre nije kamen u vodu ,ima Srbija 20 milijardi evra u šteku ne dizite paniku…

  2. Kakvo je stanje u državi govori to što su masovno krenuli sa kopanjem duhova za PIO, lično za 2 godine od 2009 na glavnicu od 22000 kamatu su naračunali 435000 i rok 5 dana da platim… Gore od kamataša i banaka!

  3. Krediti MMF, kod Rusa, kod EAU, i ko zna gdje još. Srbija duguje preko 70 milijardi EUR-a.
    Srbiji prijeti totalni ekonomski kolaps. Ni rasprodaja rudnika, hidro potencijala i svih drugih potencijala Srbiju nece spasiti. Neće biti penzija, skolovanje, zdravstvo ce se morati plaćati, nece biti penzija….
    To je Vučićeva ekonomija.

  4. „Od nemila do nedraga“, pa tako sve u krug! Ps. Što ne izvadi is svog džepa, pa pokrije svoj „biznis“(pljačka i muvačina po Srbiji…)?

  5. Nema problema prodacemo zemlju da namirimo dug.
    Ono sto prethodne vlasti nisu jos prodali…

  6. Da li vam je sad jasno narode šta je radila ova vlast? Eto šta je Jovanjica i ko zna još koliko takvih biznisa najveće bande krimosa u Evropi.

  7. Lako je uzimati i hvaliti se „velikim uspesima“ a kad dođe dug na naplatu onda šišaj narod , samo nemoj mnogo kratko!!!!!

  8. Uozbiljite se ljudi. Do kada cete vrteti ovo kao vest, a znate da nije istina

  9. Ovaj nas je zadužio, a i nastaviće sa tom praksom, da ni naši praunuci neće moći da vrate sav taj novac kojim oni kupuju vlast u ovoj Srbiji.

  10. Ludak oće još puteva do Drača, Kinezi nisu mutavi pročitali lazova odavno.

  11. Људи, немојмо кукати на Кинезе , лако су узимали кредите, и колико је мени познато ми према Кинезима имамо обавезу 30 милијарди, ово је само почетак отказивања прва рата па траже репрограм, ове и наредне год требало би да вратимо 4,5 милијарде, пошто нам је привреда уништена, остаје то мало пољопривреде да покрије приспеле рате, што у преводу значи Србија остаје гладна, домаћински нема шта

  12. Па наш “ школовани“ високи кадар Мали када каже да ми све сервисирамо на време треба веровати…али из нових кредита..пропала бандо…

  13. Mi obični smrtnici pojma nemamo koliko je realno država zadužena ino kreditima i koliki je unutrašnji dug – svi ugovori oko ino dugova se kriju (odnosno verovatno su na više desetina godina zapećaćeni kao drżavña tajna tako da ce to plaćati i naši praunuci – mislim oni koji ostanu u srbistanu.

  14. Sve je to sitni novac. Ako je BDP Srbije 50 milijardi dolara, na pdv samo odlazi 10 milijardi dolara. Sta se desava sa tih 10 milijardi ako je par stotina miliona problem? Da se tu jos dodaju porezi 60% na bruto plate, pa akcize,… Nesto cudno se desava a bacanje novca bi trebalo da bude referendumski resavano posto dodatno podgreva inflaciju a i za taj novac mogu se graditi nedostajuci vrtici u Novom Sadu i Beogradu, skole, bolnice

  15. Zasto Vojvodina a ne centralna Srbija. Za nas u Vojvodini gde nista nije gradjeno to je daleko bolje resenje. Srbija ce i onako biti megapolis spajanjem Beograda i Novog Sada.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.