Srbija uz Bugarsku jedina u kojoj raste jaz između siromašnih i bogatih

Podaci Eurostata pokazuju pad nejednakosti u poslednjih pet godina skoro u celom okruženju

Ostavite komentar


  1. Zasto Danas forsira sve iole negativno o Srbiji? Sta je cilj? Ima li ista vredno pomena da iko u Srbiji radi a da je Danas spreman to da objavi.

    1. Što čitaš Danas? Pogledaj „pink“, tamo je sve fantastično…

    2. Isto sto rade „pink,informer,kurir „,i ostali rezimski mediji radi i „danas“,samo na lepsi,meksi i kulturniji nacin.

    3. Poštovani Mirko, ašta je to pozitivno u Srbiji? Kad se već pitaš daj neki primer, Samo da izuzetak ne potvrdi pravilo.Ja živim sve gore i ne vidim svetlost na kraju tunela. Radim imam platu ali sve manje vredi.

    4. Ne forsira Danas nista vec samo iznosi cinjenice. A ti mozes da se boris protiv tog zla u Srbiji ili da sedis u kaficu i okreces glavu u drugu stranu dok se narod buni na ulicama u preko 40 gradova u Srbiji.

    5. Samo suve cinjenice! A ti mozes ko vecina da sedis u kaficu i okrenes glavu u drugu stranu dok pored tebe prolazi narod koji se svakog vikenda bori za slobodu u preko 40 gradova, ili mozes da se prikljucis toj borbi pa ces shvatiti sta je cilj Danasa.

    6. Danas obkavljuje i lepe vesti. Na primer da je konačno završen auto put kroz Srbiju. Nesporno je lepa vest da je put završen. Usput, istina je da je nekvalitetno uradjen i da je preskup i da je očigledna krafja u pitanju. Da li to treba izostaviti da bi se radovali završetku puta. Lep je imati obraxovanog Ministra finansija, doktora ekonomije. Zato što je to lepo jer onda treba prećutati da je ukrao doktorat? Ako preCednik laže čim otvori usta, da li se treba praviti da mu verujemo jer bi bilo lepo da preCednik govori istinu?

  2. Sve je to na žalost istina. Samo se pravi podaci iz političkih razloga prikrivaju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.