Srbija za tri godine donirala Republici Srpskoj 73,7 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Kada se ima moze se pomagati, ali u mnogim gradovima Srbije nema jos kanalizacije, vode za pice, deca se lece smsom,…

    1. Ne znam-odakle nam lova. A ovih što se šlepaju uvek je bilo i biće. Digo su to bili crnogorci,pa kosovari i sad eto i bosanci.

  2. Donirao je galantni Vucic Aleksandar, ne mesajte Srbiju u to, ne pravite tako krupne materijalne greske, zamolio bih vas najiskrenije .

    1. Ne donirali su gradjani Srbije, i donirace opet uvek kad mogu da pomognu bracu. Cuj materijalne greske, prepoznas titoistu na kilometar,

      1. Za moje neisplacene plate po pravosnaznom sudskom resenju vec 12 godina nema para.

      2. Vidi Gari sumadijski, mene kao gradjanina Srbije i moju citavu familiju i siroki krug prijatelja niko nije pitao. A tvoj darodavac prikriva da ce Dodika da ostavi na livadi prvom prilikom. Radar za tzv Titoiste ti je pokvaren. Nosi ga na popravku.Bolje.

      3. A jel pitao neko gradjne Srbije dal ce Vucic po licnom nahodjenju da deli kapom i sakom njihov novac okolo-naokolo ?

    1. Ovo nije donacija nego novac koji Srbija duguje B iH ta struju.Ako mene pitate ja mislim da je ova lova zavrsila u djepovima najvecih Srba ako nista bar pola…

  3. Kome,ako ne namucenoj braci. Zadnju Koru hleba sa bracom treba podeliti. Ovo I nije mnogo. Treba maksimalno podrzati njihovu privreda u RS I Isto stimulisati svako radno industrijsko radno mesto kao I u Srbiji. Sve uloziti u industrijalizaciju RS.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.