SRCE: Nestvarno da su Apoteke Beograd u finansijskoj dubiozi

Ostavite komentar


  1. Naravno da je stvarno. Prvo uvedu Apoteke (ime grada) u dubiozu, onda neki sjajni menadzer otpusti radnike i proda lokale drugoj apoteci koja nastavlja da radi. Menadzer i sekretarica jos godinu dve primaju platu dok ne dobiju nov zadatak. Apoteka (privatna) povoljno preuzima posao u gradu. To je već viđena formula.

Ostavite komentar


Ekonomija

Stotine miliona evra profita, a simboličan porez na dobit: Da li treba velikim globalnim kompanijama davati poreske podsticaje za investicije? 10

Stotine miliona evra profita, a simboličan porez na dobit: Da li treba velikim globalnim kompanijama davati poreske podsticaje za investicije?

"Ako je vaš zaključak da će to da bude štetno za nas, na bilo koji način, pre svega što se tiče zdravlja ljudi; pod brojem dva što se tiče zaštite životne sredine, ako nismo u stanju da obezbedimo mehanizme i garantije koje nam to pružuju; pod tri, ako nismo u stanju da obezbedimo finansijski dobitak za našu zemlju, pa što bismo ulazili u projekat?", poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prošle nedelje obraćajući se naučnicima na sastanku ministarke nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelene Begović sa predstavnicima naučne zajednice posvećenom projektu Jadar.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.