Srpska birokratija uništila preduzeće slovenačkom biznismenu

Strani investitor ostao bez firme u koju je uložio pet miliona evra

Ostavite komentar


  1. Samo naprednooooo dok ne unište i Srbiju a posle će da beže po svetu. Tako su i ruski tajkuni dok ih nije „zauzdao“ Putin pa sada plaćaju Rusiji sa kamatama, ali ovde nema Putina i neće ga nikada biti jer je i opozicija kao nevina mlada pred udaju u 50 godina.

  2. Ovi slovenci sa tim direktorom Srbom su prevaranti. Firma ne vredi ni prebijenog dinara, u blokadi je preko 700 dana i duguje preko 3-4 miliona evra. Sva ulaganja, oprema, pozajmice koje su sami sebi davali su nerealni i naduvani. Prevaranti svetske klase. Nad firmom ima vise od 10 izvrsenjani vise od 30 sudskih sporova. Prevarili su sve sa kojima su radili. Ovo je slucaj za ispitivanje i za pisanje knjige o privrednom kriminalu.

  3. Muceni Slovenac ulozio 5 mil evra preko svoje Americke firme. Pa ga zeznuo direktor, pa advokat… Sve se urotilo protiv njega. Kako je mucenik uopste stekao kapital?
    FT1P je nazalost ipak realnost u Srbiji.

  4. A tolika investicija, bez ikakve provere? Čak i u ovoj zemlji postoji bar tridesetak firmi koje mogu da provere eksploatacione dozvole, o vlasništvu na zemljom da i ne govorimo. Nego je to verovatno bilo, da ja dođem sa malo para i svi će da padnu na moju pojavu i da izmuzemo šta se može pa da bežimo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.