Srpska eUprava ispred irske, nemačke i hrvatske

Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za IT i eUpravu

Ostavite komentar


  1. Ovo možete da pričate samo onoj masi koja nikada nije videla kako on_line aplikacije funkcionišu u drugim državama. Ovo kod nas je totalna smejurija…

    1. Pozdrav iz Australije. To je jedanaesta po bogatstvu drzava u svetu. Peta po visini vojnog budzeta. Prva po izvozu rude gvozdja (50% svetske trgovine gvozdjem ide odavde)… Ovde je sistem koji je trebalo da organizuje vakcinaciju pao vec prvog dana i evo jos mu daju vestacko disanje ali ne izgleda bas najbolje. Ja sam inace ovde sa nekim prekidima vise od 30 godina. Prekide sam proveo u Thailand-u i Singapore-u. Pre nekoliko godina prilikom posete Beogradu majka me natera da uzmem (ponovo!) srpsko drzavljanstvo. Licna karta i pasos su mi izdati u roku od 24 sata a vozacka dozvola za 4 dana. O tako necemu je nemoguce i razmisljati u Australiji. Moram da kazem da Srbija to vodi prilicno dobro. Singapore je perfektan. Iz kojih zemalja je Vase iskustvo sa ovom problematikom?

      1. Dragi Aleksandre zasto se ne vratite ovde pa da i vi na duzi period osetite nasu e upravu

      2. Zašto u rešenju za porez za imovinu nepiše eventualni dug iz prethodne godine pa sam tako dobio opomenu za dug od pre 5 godina??????

  2. E-uprava samo treba da uvede još jedan nivo zaštite pri logovanju, npr. da korisnik napravi špagu ili stoj na rukama, i biće bolja i od američke.

  3. Mrzim ove krimose na vlasti, ali jedna jedina dobra stvar koju su uradili je organizacija vakcinacije i to je ocigledno zasluga zaposlenih u e-upravi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.