Srpska prehrambena industrija izlaže na sajmu u Šangaju 1Foto: Pixabay / lbokel

Proizvodi 13 kompanija prehrambene industrije Srbije biće predstavljeni na Кineskom međunarodnom sajmu uvoza CIIE 2021 (China International Import Expo 2021) koji počinje sutra u Šangaju i traje do 10. novembra.

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije četvrtu godinu zaredom organizuju nastup domaće privrede na Кineskom međunarodnom sajmu uvoza.

„Sajam u Šangaju je dobra prilika za ostvarenja i razvoj poslovnih kontakata sa kineskim uvoznicima i distributerima, ali i mesto prikupljanja novih ideja i praćenja svetskih trendova“, rekla je Zorana Delić iz Centra za organizaciju sajmova, manifestacija i događaja PКS.

Zbog pandemije korona virusa i neophodnim tronedeljnim karantinom za sve strane državljanje koji žele da uđu u Кinu, srpske kompanije će na sajmu zastupati njihovi kineski predstavnici – partneri, uz podršku predstavništva PKS u Кini.

Na prošlogodišnjem CIIE 2020. održanom na izložbenom prostoru od 360.000 kvadratnih metara, predstavljeno više od 400 novih proizvoda, tehnologija i usluga, a posetilo ga je oko 400.000 ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari