Srpski stočari probali da Turcima poture govedinu kao junetinu?

Izvoz junadi za Tursku u zastoju, stočari nezadovoljni uslovima za interventni otkup mesa

Ostavite komentar


  1. Ma, to su samo dobrodrzece krave – izgledaju mladje!
    Osim toga, zao mi je sto im nisu podvalili svinjetinu 🙂

  2. pa kod nas ne postoji govedina. kada ste negde mogli da kupite govedinu. krave star 10 godina su kod nas junad. samo niko ne stiti potrosace.

  3. Ko je smislio ovaj naslov prava je neznalica.Nije sa Turcima nista bitno dogovoreno ,oni kupuju nase jalove krave jer im je to jeftinije.Godinama te krave po vasarima u Srbiji kupuju muslimani iy Sjenice i Novog Pazara,nemaju oni pare za bikove.U Srbiji živi poslednja generacija seljaka koji rade bez računice jer vole zemlju koju su nasledili od očeva,videlete za budućnost ko le vam gajiti pšenicu….možda Vučić i Mali

  4. Vi iz „Danasa“ ili ste ekstremno bezobrazni ili ste teške neznalice… Srpski stočari nisu u prilici da prodaju šta su uzgajili, već to rade „biznismeni“, nakupci, klaničari političari. Da imate obraza izvinili bi ste se.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.