SSP: Centar za socijalni rad u Beogradu uplatio 26.233.000 dinara licima koja nisu socijalno ugrožena

Ostavite komentar


  1. Nisu svi socijalno ugrozeni dobili novac.Ja imam resenje sa datumom 21.11.2023.god.,a receno je da ce novac dobiti svi kojima je uradjeno resenje do 24.11.2023.Medjutim,uplata je izgleda izvrsena samo starim kontinuiranim korisnicima,tako da uzalud smo se nadali.Zalila sam se i centru za socijalni rad,ministarstvima,upravi za trezor,ispada da niko nije nadlezan za to.

  2. @Maja
    Obratite se Ministarsvu rada, zapošljavanja, soc……
    Imaju mejlove na sajtu.
    Pošaljite na više mejlova.
    Navedite svoj jmbg, br.tr., br.predmeta i svd šta možete.

  3. Сви имају наравно праву књижицу, пропалог нарциса.

  4. Све то у прдекану кад ови оду са власти.Лопови.

  5. .imali za oni koji ne primaju socijalni pomoc neku pomoc od države oni koji primav socijal uzelisu po deset hiljade

  6. Pa imaju pet milijardi evra za podmićivanje. Davaće sada i kupovaće odbornike i poslanike posle izbora, dok ne formiraju vlast. Mislim da narod, koji je njih glasao, nije ni svestan u šta nas je uvalio, i da oni neće otići tako što će neko dobiti više glasova na izborima.

  7. Da li se drzava moze setiti da makar pomogne sa jednokratnom pomoci ljudima koji su trenutno nezaposleni..(ostali bez posla,sa biroa,)..oni se ne pominju..a ima ih najvise..i rade sve poslove,i honorarne,i na crno,i bolesni..jer nemaju veze u drzavnim sluzbama,rodbinskim..a da nije njih pito bih kako bi drzava fukcionisala,da li od klinaca,pezionera..ili sve vise zloupotreba socijalne sluzbe za koje svi u zemlji nemaju reci lepe reci..ali da se osim onih prvi put nepomenuse,i podelise za vreme kovida jednom jednu bednu pomoc..i to je sve,a politika radi svoje,po vise puta klincima,a oni bas glasaju .i ne znaju da im time kupuju narkotike,osim 10% izuzetaka..ili pezionerima svima isto..i onima koji imaju penziju 70 hilj..i onima koji nazalost imaju 12-18 hilj..penziju..umesto da sortiraju,po bodovanju..i pomognu svima ne.nekog slusaju..i posle kad sve pukne bice gradjanski rat..ja prvi sam ljut i besan..trazim posao,radim po pozivu..i nikakvu pomoc nema..u 49.god..sramota..a da trazim jednokratnu pomoc,kazu imas kucu,da imam i vodi se na roditelje,ne na mene..strasno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.