SSP Novi Sad: Sumnja oko troškova za kovid bolnicu na Mišeluku

Ostavite komentar


  1. Oni će samo uzeti 90% novca a bolnica ili neće biti završena ili neće biti opremljena,toliko kradu da mi se povraća.Ali kad vide kako svet štampa pare i deli ne znamo kome oni se ne boje.Toliko je ta politika postala unosna i najunosnija.Sve gubi smisao,zakoni samo za narod.

  2. Kovid bolnica je „Trojanski konj“, za dodatni trošak oko infrastrukture, za SNS „Elitu“ na Tatarskom naselju! Mileta „Ronhila“ & Kamarad! Nova eskalacija kovid zaraženih, je svesno urađena, SNS skupovima po halama Čair, SPENS, BG i ostalim! Kako to da „najvakcinasijana“ država u regionu ima daleko najveći broj zaraženih,od kojih je veći procenat onih „vakcinisani“!???

  3. Đilas je rekao, vredi li da ponavljam, bolnica koju je izgradio Vučić biće srušena posle dolaska na vlast. I Vuk Jeremić: „Znači da je nečće biti“!

  4. Povlači se 30 posto medicinara iz KCV-a i ostalih pokrajinskih bolnica na Mišeluk po dobrovoljnom ili dobrovoljno-moraš osnovu, kako bi se sklopilo tih 1000 zaposlenih. Ugovori su upitnog karaktera. Nema više dodatka za COVID, jer se virus smatra redovnim, a full zaštitna oprema je obavezna. Ko god da bude radio tamo u skafanderima mora da zna da niti će biti plaćen u skladu s tim, niti će imati bilo koje obećane povlastice. Posle, kad to postane pokrajinska bolnica, tada već može da niče i elitno naselje… A to je uskoro.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.