Šta gubimo, a šta dobijamo prodajom Komercijalne banke?

Stručnjaci podeljeni po pitanju povlačenja države iz bankarskog sektora

Ostavite komentar


  1. Posto je drzava vec toliko puta dokazala da nije sposobna da se okani partijskih kadrova u svojim preduzecima, bolje je privatizovati bas sve dok ne prode ovaj mutni period nesposobne vlasti i dok se drzava ne osnazi strucno da bi ponovo mogla da osmisli strategiju podrzavljenja. U trenutno postojecoj situaciji ona to ocigledno nije sposobna i to odlicno zna!

  2. Upravo pripremam dopis sa kompletnom dokumentaciom, koju ću dostaviti upravi NLB banke kako bi im ukazao kakvog kriminalca imaju na poziciji jednog sektora Komercijalne banke. Ako pročita ovaj komentar taj kriminalac zna ko ga je napisao, i siguran sam da zna da ću to i ostvariti. Radili smo zajedno, imali i sudski spor, koji sam naravno dobio i ogolio njegove kriminalne radnje. Na sudu je uhvaćen da lažno svedoči.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.