Šta je veštačka inteligencija pitala Miroslava Miškovića: Od ChatGPT-a zatraženo da uradi intervju sa vlasnikom Delte

Ostavite komentar


  1. Zamolila bih „Danas“ da se opismeni!
    „ChatGPT, napredni AI četbot“ – stavite „ChatGPT“ pod navodnike, ako je „četbot“ onda je VI (Veštačka Inteligencija), a ne „AI“. Zatim, da li mora da bude „četbot“ ili se možemo malo potvrditi i ceo pojam staviti u kontekst srpskog jezika… Ceo članak je napisan kao ćaskanje „na brzaka“ sa drugarom – bez vođenja ikakvog računa o jeziku i gramatici…

  2. Kada sam radio za Delta osiguranje obišao sam poljoprivrednike i ponudio im osiguranje poljoprivrede. Naišao sam na vrlo loše komentare a na ime firme Delta,jer um je Maxi otkupljivao šargarepu sa valutnom plaćanja od 6 meseci,da bi na kraju valute pozvali i rekli da im se šargarepa ukvarila ali ako pristanu na još 3 meseca roka za plaćanje oni će im uplatiti. Znači valuta plaćanja 9 meseci. Odgovor na temu kako početi i postati uspešan biznismen u sistemu krađi! Molim moderatora da objavi tekst.

  3. Pitanje: Da li za vas postoje moralne norme kada je biznis u pitanju?
    Pitanje: Ko je bio vas prvi investitor, da nije možda neka državna ( sada propala banka) u pitanju?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.