Šta od imovine poseduje mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević?

Ostavite komentar


  1. Kako vas nije sramota ovog pisanja. Čovek još nije stupio na dužnost a vi drvlje i kamenje po njemu.

  2. „Par mandarina i malog belog zeca“. Dokle god na ključne pozicije dolaze „proleteri“ kakvi se hvale „imetkom“ pocepanih „starki“, skromnih stambenih jedinica i simboličnim naknadama za funkcije kakve obavljaju a sa istih odlaze u rezidencije, vile i luksuzne vozne parkove – do tada će Srbija biti „kloaka“ Zapadnog Balkana. Sve da su i ovde podaci „frizirani“, na ključne pozicije treba da dolaze u našem slučaju Miškovići ili Cepteri već „prefatirani“ materijalno sa željom poput srpskih Trampova da se „narodu dokažu“ i kao uspešni lideri. A ove „tužne priče“ i „mukice“ najskuplje nas koštaju i sa tim pogubnim trendom „dovođenja ljudi iz naroda“ treba momentalno da se prestane.

  3. @Slavka, jedno obaveštenje za Vas a i sve druge neupućene, ili se prave da su neupućeni. Svaki javni funkcioner je dužan da Agenciji za borbu protiv korupcije prijavi svoju imovinu i prijavi svaku promenu (kupovinu, poklon, prodaju). Dakle, nije nikakvo „drvlje i kamenje“ nego zakonska obaveza.
    I da, prijavljuje ne samo svoju imovinu, već i imovinu članova porodice.

  4. Sve posteni i patriote, ko ce danas posteno da obavlja drzavnu funkciju za 160.000 din, pa pogledajte samo odecu, obucu i satove koje nose, pa na sebi samo u svakom trenutku imaju po 3 i vise plata za koju rade, i gde je tu logika??’ Radis za 1500e a nosis odelo od 5000e, odakle, u tom grmu lezi zec. Svi su to zarad licnog interesa i bogacenja.

  5. Od njega je siromašniji samo Toma diploma.
    Da mu umanje bijedu dali mu rezidencijalnu vilu na Dedinju, a mesečno održavanje objekta i poskuge plaćaju građani 1, 5 miliona svakog mjeseca.
    Tako treba Srbijanci, naši predsjednici iz opanci u Najky i Starky.

  6. Sirotinja i postenjacina.Predsednik opstine Becej i njegov pajtos matic su za ovog Donald Trump.

  7. Da saljemo sms ,ne bili skupili pare ,da mu kupimo auto.Kad vec ima garazu nek ima I auto .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.