Ko se seća Vučićevog obećanja, roditeljski dodatak za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara?

Ostavite komentar


  1. Oskar usta otvara samo kad jede, zeva i besomučno laže, ali bar ne (za to je ipak samo bata zadužen)!

  2. Ova vlast suvise je zauzeta razmisljanjem o penzionerim. Deca i omladina su ne bitni. Drzava gde su penzioneri prioritet a deca ne, urusavace se iz svakog dana sve vise i vise. Uaaa Vučic!

  3. Ako ne moze da se ispuni obecanje, onda neka ga ne daje, porodice su racunale na ovu pomoc..

  4. Da li znate kako na Seku govore? Jednom lažov, uvek lažov.Jednom lopov uvek lopov. E, to vam je i nama je faraon. A, takvom prevarantu Patrijarh daje blagoslov. Eh čika Pavle, neka ti je večna slava. Ostavi nas na milost i nemilost ovoj bagri.

  5. Samo lakoverni mogu da veruju dobro poznatom lažovu. Odlično glumi pred izbore. Obećava sve i svašta a posle se ne oglašava. Radjajte decu za prvo i drugo 500000 i 600000 dinara. Pa zar majke radjaju decu zbog Vučićevog mita ili zbog želje i ljubavi za decom. Kakva glupost. Bolje da obezbedi deci lepu budućnost a ne laž kriminal ratnehuškače i strah.

  6. Za zapad da prave decu. Nema decji za decu sem u Beogradu. I on oko30 evra. Bice burna jesen. Al briga njega vazan je Ekspo da se namakne lova. A mi ce vracamo. A vodovod i kanalizacija u nekom drugom ZIVOTU.

  7. E da su roditelji imali prilike da gledaju Vučićev nastup kada je o trudnicama i ženama na porodiljskom odsustvu govorio kako su to lenštine koje bi da žive na tuđoj grbači godinu dana, da se žene u „normalnim“ zemljama vraćaju na posao nedelju dana po porođaju i sve u tom stilu, danas ih ne bi čudilo što nema najavljene pomoći. Ipak, Vučić je to. Laže čim zine i nema nikakvog osećaja za druge.

  8. Ova vlast nema vremena da razmislja o nama u Srbiji vec o nekim glupostima van Srbije

  9. Naprednjaci kad god naprave dobar dil za korupciju ponude i lepu priču građanima. Dok se korupcija ostvaruje veoma brzo ono za građane mora da prođe sve zakonske procedure što znači „ne lipši magarče do zelene trave.

  10. U zlatnom dobu svi imaju prema svojim potrebama. Zato dobijanje pomoci je sramota.

  11. Ko se seca dinkicevog obecanja i svih ostalih politicara? Obecanje ludom radovanje.

  12. Sramota je da sva deca nemaju dečiji dodatak, ali dostojne sume. Kad država bude pozivala u vojsku, kao majka 2 dece, ne osećam ni dužnost ni obavezu prema državi da nam sin ide u vojsku! Radimo po ceo dan da bi preživeli!Srami se državo!!!! Pametnom dosta!!!!!!!
    Šta kad neko nema sredstva da ima više od jednog ili dvoje dece?! Kako država nama, tako će i dobiti natrag!!!!!
    Ići ćemo iz zemlje, jer ovde samo vazduh što ne plaćamo!!!!!

  13. Valjda je dosad trebala da bude prepoznatljiva matrica ponašanja radikala. Obećavaj, obećavaj i besomučno obećavaj. Svaki dan, sat, minut. Tako i toliko, da se ni sam ne sećaš šta si obećao.

  14. To je laž za drugo dete.Od 1.aprila se isplaćuje oko 329.000,a deca rođena od 1. januara očigledno su manje važni stanovnici Srbije.Sramota i velika tuga za mlade roditelje

  15. Kada bi postojala politicka odgovornost, obecanje bi imalo neku tezinu.

  16. Nema ni resenja da stignu ni nakon tri meseca od rodjenja deteta. Ko zna kad ce biti uplate i bez obecanog uvecanja

  17. U prvom i šestom mesecu po zakonu može da se menja nešto po tom pitanju, tako da to što Vučić trućka u medjuvremenu to je za široke narodne mase, videćemo

  18. Nije održao obećanje da majke beba rođenih posle 01.05. dobiju 500.000, umesto 378 hiljada i nešto kao pre toga
    Upravo uplaćeno ćerki 378…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.