Šta stoji iza pada prihoda od PDV-a? Fiskalni savet: Poslednji poziv za uzbunu

Ostavite komentar


  1. SNS nema dovoljno obrazovanih botova a konkurs ne žele da objave naravno tako da za rezultat imamo sve manje zaposlenih u PU, koji ionako ne znaju svoj posao.

  2. Smanjujte izdatke, racionalizujte izdatke koji visestruko prevazilaze prosek u drugim drzavama, ne bacajte pare iz budzeta poput „100 evra mladima“ a povecajte minimalnu zaradu i penzije. Smanjite poreze i pratite naplatu i izbacite akcize da se smanji inflacija, povecajte vrednost evra da vredi i 150 dinara, da domaca roba postane izvozno konkurentna. Tako ce se pre izjednaciti budzet, povecati zivotni standard i pogurati domaca privreda.

  3. U pravu je fiskalni savet,treba zatvoriti sve domaće proizvođače,trgovce,pruzaoce usluga i sve prepustiti strancima.. a mi svi odosmo u EU da peremo sudove..

  4. Hocete odgovor?Pa evo vam odgovor,SNS biznismeni rade sta hoce,robe na crno ima na sve strane,jedan telefonski poziv na granicu otvara sva vrata.Pitao bih carinike,da li je neko otvorio kamion koji je u carinskoj dokumentaciji,iz Albanije vozio kore od lubenica da vidi sta je stvarno na tom kamionu i ako nije,zasto nije.Uvozili smo i kore od dinja i citrusa.To vam je samo jedan primer.Ali to prvorodjeni resava povecanjem akciza.Treba zastititi partijske jarane i njihove kombinacije,a narod?Ma ko sisa narod,ako nemaju hleba neka jedu kolace.A na sledecim izborima,ista meta,isto rastojanje,sve dok ne budete poceli da se od gladi izvrcete po ulicama.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.