„Više politička reklama, nego briga za penzionere“: Šta znači povećanje penzija u decembru umesto u januaru?

Ostavite komentar


  1. ako zele da povecaju penzije odmah od narednog meseca a od 01.januara uskladjivanje za 2025.g.
    a od povecanja avgust oktobar nema nista hahahaha strasno e moji penzioneri …..

  2. Некада је заиста боље ућутати. Јер ДОС је имао једно ванредно повећање пензија од 10 одсто, да би се намирио ПУПС који је био у коалицији са СПС, а све да би СПС пристао на владу са ДС-ом. И то нас је након две-три године довело на ивицу банкрота, што најбоље говори о стању економије тог времена.

  3. Povećanje penzija politička reklama!? Što majstori ne radiste te političke reklame u vreme Borisa Tadića onda, makar bi penzioneri za mrvu bolje živeli.

  4. Ovo nije stav penzionera. Ovo vaše pisanje jeste mišljenje 1% penzionera, možda čak i manje. Svi ostali penzioneri su sigurni glasači na izborima (video sam na biračkom mestu kako fotografišu listiće i lične karte naravno uz pomoć nekog mlađeg). Dakle penzioneri i zaposleni u javnom sektoru(na određeno, a kojih je najviše) su sigurni glasači. Vučićeva foliranja, kuknjava, tračevi, spletke, elementarno neznanje svega, uništavanje srpskog bića i srpske države, siledžijsko ponašanje, nedoraslost da obavlja bilo kakav posao itd. Sigurni glasači niti smeju niti hoće da vide. Dok je tako teško nama i sigurnim i nesigurnim.

  5. Sve je tako. Cele godine prežvakavaju tu priču o povećanju a reč je samo o uskladjivanju. Može mu se sa onima koji ćute i onima koji ne znaju. Kad im je uzeo 2014 deo penzije a nije imao pravo , tada je shvatio da su mu sva vrata otvorena. I penzioneri i svi mi ostali smo morali tome stati na put. Sad mogu i celu uzeti , možemo samo gledati kako se čuva vlast, svi mediji, javni sektor, sve u njihovoj funkciji.

  6. Nedavno sam u nekom od komentara napisao da je povećanje penzija šarena bombona za penzionere.Činjenica je da je redovno povećanje od 1. januara.O „vanre-
    dnoom“ povećanju je govorio Onaj Koji
    Obećava tu negde oko izbora,pominjući datum septembar-oktobsr.Obkrhan atentatima,litijumom,Šolcom i inima,On je „vanredni povećanje“ smetnuo s’ uma a redovno pomerio za mesec unapred da se Vlasi ne sete.E u čemu je caka – da je bilo vanrednog povećanja u obećano vreme,
    redovno povećanje bi bilo na taj iznos.
    Ovom laži penzioneri su još jednom prevedeni žedni preko vode i materijalno oštećeni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ministarstvo poljoprivrede: Udeo vode Jadra nije značajan u vodosnabdevanju Srbije 8

Ministarstvo poljoprivrede: Udeo vode Jadra nije značajan u vodosnabdevanju Srbije

Ministarstvo poljoprivrede negiralo je danas navode predsednika Upravnog odbora Centra za evropsku politiku Srđana Majstorovića da je područje na kojem se planira rudarenje litijuma kroz projekat "Jadar" poznato po voćarstvu i da obezbeđuje trećinu vode za piće u Srbiji, ističući da udeo vode sa područja sliva reke Jadar u ukupnom vodosnabdevanju zemlje nije značajan.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.