Stampedo Vranjanaca večeras za kupovinu šećera

Ostavite komentar


  1. Tako vam i treba.glasajte opet za vučka pa će te sanjati šećer mleko i td.a kod nas u bg koliko hoćeš svega

  2. Nije to pravi pokazatelj potrosnje secera , sada u ovo vreme se pravi slatka zimnica i zbog toga je malo veca potraznja cim zimnica prodje nece potraznja biti velika, isto ce biti sa sircetom i soli , ide slana zimnica , to svaka ministarka domacica treba da zna i da kaze kolegama.

  3. „Tako vam i treba.glasajte opet za vučka pa će te sanjati šećer mleko i td.a kod nas u bg koliko hoćeš sve“
    Nauči nešto pre komentara. Ima ga i u svom drugim gradovima, a u Vranju nestaje brzo jer postoji kontinuirani stampedo iz Makedonije i sa Kosmeta…izvoz, ali u lokalu, bez ulaznih taksi u drugi prostor….

  4. Najveca sramota da mi u srbiji nemamo secera dozvolite neka ga poskupe ali neka bude u prodaji mi smo navikli da namirnice placamo najskuplje u evropi.

  5. Зашто се толико гурају? Председник је рекао да имамо свега доста и за регион,али изгледа да регион има свега а ми ништа немамо. Ко је овде луд? Народ није.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.