Stanari će upravnike plaćati od 200 do 350 dinara

Poslanici Skupštine Srbije raspravljali o Zakonu o stanovanju i još pet zakona

Ostavite komentar


  1. Staljina vec odavno nema ali njegove metode ostaju na usvajanje skupstinskoj vecini. Sklon sam da mislim da se staljinizam partije na vlasti siri i metastazira os ulica (komunalna policija) do ulaska u zgrade u organizaciji takozvane Privredne komore Srbije i osposobljavanju "upravnika zgrada" (!) na ubrzanim kursevima. Neizvesno je da li ce imati pravo na biber-sprej i elektricne palice ?

  2. Dakle, "povećali" mi penziju taman toliko da platim "upravnika" zgrade. Jednokratna isplata je uveliko potrošena za kupovinu "kupusa i krompira" po preporuci ministra bez portfelja. E blago nama!

  3. Prikriveno pljačkanje… P:S: školarci mojji, ne može da se kaže ,,po prvi put,,. Kada je prvi put onda ne ide ,,po,,.. Tek od drugog puta pa nadalje može da se kaže ,,po drugi, po treći…

  4. Evo lako nas drzava tera da se krvimo i bijemo medju sobom. Necu te platiti upravnice pa nema teorije. Nit si ti opravio zgradu nit si mi kupio stan i sad ce dodjes da mi gazdujes??? Plata moja 21.000 nepokriva ni dazbine komunalija a sad teeebi da dam da ti gazdujes???
    Ok izvoli…

  5. Правила, п р а в и л ааа. . . П(р)описи, п(Р)описи. . . (У)слуге . . . Уредбе. . . Закон(и). . . (О)бука zapošljavanjа . . . Контрола. . . !? Најбоље иселити станаре који не прихватају одговорно(г) законски устав(НОВ)љеног би(рач)ћа. . . Или(ти) д(р)онирати из буџета "локалне (партијске!?) САМОУПРАВЕ" . . .

  6. Kada bi ti " eksperti" radili kako treba pa neka im i bude. Ali jeli neko primetio bilo kakvo poboljšanje što imamo tolko Komunalnih policajaca. Grad nikada prljaviji, naselja takođe. Svi će vam reći " to nije u našoj nadlžnosti"

  7. Da VAS NEZNAMO ,K,o Što VAS ZNAMO M IZ SVIH,,USPEŠNIH,, POTEZA,, ZA GRAĐANE SRBIJE ,PA i da VAM POPLAĆAMO Taman Onoliko,KOLIKO Je ,,TREBOVANO,,ZA NEKE ,,tamo idiote,, koji su ostali bez odgovarajućih,,bonusa,, za,,zalaganja,, na portalima ,,,slobodnih,,medija,, zvanih u narodu,,poltronijatna,, provincijencija,,..,,PRINUDNA UPRAVA, Podrazumava po Ustavu NEKI DRUGAČI,,PREVOD.,,..ILI nam JE ZEMLJA POD,,OPŠTOM PRINUDNOM UPRAVOM,,OVAKVIH EGZEMPLARNIH,,MISLILACA,,, JEDNE ,,SAMOPROGLAŠENE ,,LIDERSKE,,SEKTE..

  8. red je bio da se jednom usvoji ovakav zakon, jer stambene zgrade su "vlasništvo" valsnika stanova kako je definisao sadašnji zakon a o zajedničkim nedeljivim celinama u zgradi niko nije vodio racuna. E sada je pitanje Kako će se lokalne samouprave odnositi prema novom zakonu jel bez njihovog odgovornog angazmana primena ce ostati na papiru( komunalne Inspektore ko postavlja?)

  9. Treba sad uhlebiti sve ove što su lepili plakate. Škole nemaju, taman toliko, kolko su u stanju da prebroje stanove od podruma do suterena. Šta će činiti ako zgrada ima više spratova. Ej, Srbijo, zemljo medj idiotima. Stado pobuni se.

Ostavite komentar


Ekonomija

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu 7

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu

Kompanija Rio Tinto odgovorila na navode objavljene  u tkestu „Đorđević: Neki fakulteti rade za Rio Tinto, za njih je sve zeleno“ koji je dnevni list  „Danas“ objavio u štampanom izdanju od  27. jula 2024. godine. U nastavku odgovor prenosimo u celosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.