Stanje u Kolubari koštaće nas još 460 miliona evra ove godine

Zbog nedovoljne proizvodnje struje u zemlji Elektroprivreda Srbije će u naredne dve godine trpeti gubitke

Ostavite komentar


  1. ..isti koji su sve ovo doveli do propasti srpske domaće ekonomije hoće ponovo vlast..e vala neće moći ,narod mora da progleda..

  2. Omiljene ministarkine reči su „rezultati“ i „projekti“ a na primeru EPS-a se najbolje vidi kako je to u praksi. Nema u Srbiji ni jednog javnog preduzeća koje je finansijski u plusu, sve sami gubitaši koji jedu našu budućnost. Najveći crnjak u svemu tome je što $N$ ekipa bez blama traži novi mandat 3.4.2022!!!

  3. I Zorana i Đorđević su nekopetentni da pričaju Kolubari! Pre bih rekao da ih oboje treba zatvoriti i oduzeti im svu nelegalno stečenu imovinu! Dosta su se oboje bahatili i obogatili na račun Kolubare i EPS-a!

  4. Umesto ulaganja u kolubaru, vlada je trebala da da tih 450 mil. eura gradjanima kao subvencije za ugradnju solarnih panela, imali bi vise struje i manje zagadjenje. Ugradnja 5 do 10 Kw panela na milion objekata dalo bi snagu kao taj zagadjivac.

  5. Pa odakle pare za sva davanja ovih godina?
    Za „pare iz helikoptera“, MTS da kupi prava prenosa utakmica, puteve…
    Pa iz goriva, struje…
    Negde vece cene, negde vece akcize, negde preusmeravanje sa ulaganja u proizvodnju u nesto drugo…

  6. Zorana još na slobodi? a ko bi sve trebao da zaglavi na tešku robiju i da mu se zapleni kompletna imovina i to široj porodici da se smanje troškovi?…

  7. Od kad su ušle privatne firme u EPS ,pocelo je propadanje eps_a ,tu se ne kraducka vec se bahato krade.

  8. Ima li u Srbiji nesto a da oni nisu upropastili. Jedino resenje je da ih pocistimo u aprilu na svim nivoima vlasti. Da ih nema vise.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.