Stanovi, njive, vozila, poslovni prostori…: Ko je najbogatiji među direktorima javnih preduzeća?

Ostavite komentar


  1. Kad vidim ovoliko para na jednom mestu muka me uhvati.Odricem se mnogo cega kako pi placao ratu za stan koji sam uzeo preko Solis-a banka nema milosti cak mi i rata skace.

  2. Beograd- Tacno samo on zivi zivot a onaj sto nema nista se pati.A te pare sto su ovi nagrabili je kradja na racun potrosaca.Stace pet sest preduzeca za gas? da bi se sto vise lopova obogatilo.Tako da to nije nikakvo opravdanje za njihovu kradju da ce i oni umreti isto kao i oni sto nemaju nista,

  3. Na onaj svet odemo svi praznih džepova, nemožeš ništa poneti, ali to pohlepnicima ne vredi objašnjavati.

  4. Nisu vam tacni lodaci! Pa Braunovic inkasira od ŠG Ivanjica milion € godisnje!!!!

  5. Da zavise od znanja, obrazovanja i sposobnosti a ne partijske zaledjine i budzetske sise – pocrkali bi za mesec dana. I bez ove pokradene imovine!

  6. Pogrešno pišete „zaradio“, nije zaradio nego zagrabio pa nije znao šta je dosta kao svi ti gologizi koji su se dočepali vlasti pa ne znaju šta pre da zgrabe.

  7. Ništa čudno, Sposobni, sve firme rade i ostvaruju velike prihode, a i radnici zadovoljni sa velikim primanjima, zar ne…

Ostavite komentar


Ekonomija

"Licitiranje milijardama pritisak na narod": Zbog čega predstavnici vlasti tvrde da će država morati da plati Rio Tintu ako ne bude kopao litijum? 10

„Licitiranje milijardama pritisak na narod“: Zbog čega predstavnici vlasti tvrde da će država morati da plati Rio Tintu ako ne bude kopao litijum?

Pre nekoliko dana Vladimir Đukanović, advokat i član SNS, mada se predstavlja kao penzionisani političar, na svom X nalogu objavio je poruku kojom insinuira da proteste protiv kopanja litijuma "na neki način forsira Rio Tinto" i to zato što ukoliko budu "oterani" pod pritiskom javnosti mogu na arbitraži protiv Republike Srbije da "uzmu ozbiljan novac".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.