Statista: Godišnji prihod industrije video igara u 2024. povećaće se za skoro 50 milijardi dolara

Ostavite komentar


  1. Odmah javite Grujičićki da se odelenja psihijatrije za lečenje odvikavanja znatno prošire jer je zavisnost od kocke i igara naglo porasla još 2019. Skoro se svaka porodica bori sa kockarskom zavisnošću i raznim video igrama kod dece. Ne zatvarajmo oči. Ukinite video igrei kladionice i biće manje delikvencije kod dece i mirniji život u porodicama .

  2. @Daca Druže dali si ti normalan, video igre ne mogu da se ukinu, šta treba, dizajneri programeri itd da ostanu bez posla? Ja igram video igre i pucačine i open world, pa nisam zavisan i bio sam odličan učenik. Ja ne znam šta je sa ovim ljudima da li samo u srbiji misle da su video igre zapadno zlo koje uništava decu, ili svuda tako misle. Takodje sam jedna od najnenasilnijih osoba koje poznajem. Želim da se na video igre gleda kao na zabavu i posao kao bilo koji drugi.Zadruga ima mnogo veći uticaj nasilja zato što je tamo nasilje pravo, a video igre i filmovi su samo gluma i animacija. Shvatite to ljudi, ja koji hoću da se bavim game dizajnom moram živeti u državi u kojoj je ova industrija dobro prihvaćena, nisam hteo nikoga da uvredim, hvala.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.