Stečaj Galenike najizgledniji

* Galenika duguje 70 miliona evra samo bankama * Najverovatnije "rešenje" je - do izbora ništa ne dirati
Ministar privrede veruje da nakon neuspelog tendera postoje modeli privatizacije za fabriku lekova, ekonomisti skeptični

Ostavite komentar


  1. Samo totalni idiot moze fabriku lekova poslati u stecaj. drzava berz sosptvene proizvbodnje lekova je sve drugo samo ne drzava.

  2. zar drzava nije u stabnnju da vodi nijednu fabriku a da je ne perusaju stranacki lojavi. To znači da Ustavni sud hitno mora da zabrani stranke. Sve .Jer koriste pozicije za svoju licnu korist a tudju stetu.
    Gospodo vodite obucarsku radnju i to vam je previse. Ovaj auto bez vozaca bi isao bolje nego sa vozacima.
    U celoj Srbiji nema postenog nikog da vodi vlast.Sad mi je jasno zast je Titi likvidirao mnoge Srben jer samo bez njih je drtzava mogla da napreduje i pre i posle Tita i Slobe dok nije stupila cvetna na scenu su cerupali narod.

  3. Stecajni u kom pogledu nije opcja. Analize ekonmskih komentatora nisu potkrepljee argumentima, vec cinjenicom da se do sada nije naslo resenje. Stecaj ne odgovara nikome: ni bankama, drzvi i naravno posebno zaposlenima. Galenika je veliki brend, ia kvalitetan kadar i potencijal. Potrebno je jos malo strpljenja i zalaganja nadleznih, menadzmenta i sindikata i ona ce stati na noge! Nema odustajanja!

Ostavite komentar


Ekonomija

"Licitiranje milijardama pritisak na narod": Zbog čega predstavnici vlasti tvrde da će država morati da plati Rio Tintu ako ne bude kopao litijum? 10

„Licitiranje milijardama pritisak na narod“: Zbog čega predstavnici vlasti tvrde da će država morati da plati Rio Tintu ako ne bude kopao litijum?

Pre nekoliko dana Vladimir Đukanović, advokat i član SNS, mada se predstavlja kao penzionisani političar, na svom X nalogu objavio je poruku kojom insinuira da proteste protiv kopanja litijuma "na neki način forsira Rio Tinto" i to zato što ukoliko budu "oterani" pod pritiskom javnosti mogu na arbitraži protiv Republike Srbije da "uzmu ozbiljan novac".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.