Štimac ponovo optužio Milenijum tim: Pozivaju se na poništena rešenja 1Foto: N.Kočović (Danas) / Antonio Ahel ATAImages

Košarkaš Vladimir Štimac optužio je kompaniju Milenijum tim da se u slučaju kopanja na njegovoj zemlji poziva na rešenja o eksproprijaciji koja su poništena, prenosi N1 Beograd.

„Ali i pored toga što se pozivaju na poništena rešenja i pored toga što prema važećim rešenjima iz 2022. nemaju pravo prolaza oni traze asistenciju policije za ponedeljak u 9h kako bi im obezbedili bespravno prokopavanje kroz naše parcele“, napisao je Štimac na društvenoj mreži Iks (Tviter).

Štimac je na toj platformi objavio slike rešenja.

Kako je naveo, Milenijum tim se poziva na rešenja koja su stupila na snagu 5.6.2023, na osnovu kojih je, kako kaže, upisana službenost prolaza u katastru. Međutim, tvrdi Štimac, ta rešenja je 15.9.2023. direkcija za urbanizam Opštine Raška sama poništila.

„Žao mi je što će ni krivi ni dužni u ovaj bespravni postupak biti uključeni dobri i časni ljudi koji su deo upravnih i izvršnih organa“, napisao je Štimac.

Ovaj košarkaš je već duže vreme u sporu sa kompanijom Milenijum tim, koju je optužio da nelegalno kopa na njegovom imanju. Iz Milenijum tima kažu da su sve parcele kroz koje treba da prođe gasovod od Aleksandrovca do Tutina pravosnažno eksproprisane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari