Stiže nam Crni petak: Vreme ogromnih popusta ili prevara trgovaca

Ostavite komentar


  1. Svetska trgovacka prevara od strane velikih trgovackih centara moci,gradjani Srbije ne nasedajte na prevaru.

  2. Crni petak je u zemljama zapada vezan za katolički Božić, kada svi kupuju poklone to znamo.
    Rasprodaje za crni petak se dešavaju jer trgovci žele da oslobode mesta za novu robu koja će se prodavati za božićne praznike. Otud i datum crnog petka pada mesec dana pred katolički Božić.
    E sad, kakve veze ima Srbija sa crnim petkom? Nikakve, kod nas se Božić slavi tek u januaru i ne postoji običaj bacanja para na nove i preskupe poklone.
    Tako da je lako zaključiti da što se srpskih prodavaca tiče crni petak je samo marketinški trik i nema nikakve veze sa popustima rasprodajom i slično.
    A da ne pričamo o tome da su kod nas popusti lažni, da se daju samo na robu koja se nikako ne prodaje (zapitajte se zašto se nije prodalo…) i da se veći popusti daju samo na preskupu robu koja i posle značajnog popusta ostaje preskupa.
    Tako da samo treba zaobići prodavnice koje reklamiraju crni petak ako zaradjujete svoj novac teško i ako vam je stalo do svog novca. Ako ga imate na bacanje i ne vodite računa, srećan šoping.

  3. Teska prevara ! Svake godine tako ! Gde je inspekcija ! Uostalom tako je svuda u svim oblatima drzave Srbije !

  4. @Bole,
    sve ste rekli, ne moram ništa da dodam..sem mozda neverice da se naš jadni i siromašni narod i dalje prima na to crnilo..

  5. Prosetajte ovih dana i gledajte kako cene idu gore a onda u petak se spuste na cene pre poskupljenja ,spuste ono sto stoji u skladistima mesecima i godinama.

  6. Kao i sve sto je u ovoj drzavi Srbiji laz, tako je i laz i prevara smanjenja cjena proizvoda na crni petak

  7. I ja mislim da dok je DS bio na vlasti da crni petak nije bio prevara i da je Vučić i za ovo kriv.

  8. U Srbiji jesu prevare trgovaca ali u ozbiljnim državama Evrope ipak se isplati kupovati. Ali lako je prevariti naše kupce, jer smo previše i naivni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.