„Što se nas tiče, on je dobio otkaz kao ministar“: Sedam poljoprivrednih udruženja ponovo nezadovoljni nakon sastanka sa Martinovićem

Ostavite komentar


  1. Za poljoprivrednike NEMA para a samo ruralni razvoj trosi milione na seminare I promo filmove?

  2. Komplet sistemske promene su potrebne MPŠV, a ne samo izmene dopune uredbe i slično. Mora se početi od kadrova u Ministarstvu, skoro sve visoke funkcionere otpustiti. Namestiti plan rada za 10-15 godina unapred i raditi po tome. Strategija poljoprivrede za period od 2014-2024 je loše urađena i apsolutno nije dala rezultate. Čisto sumnjam da će i sledeća biti bolja ,a izrada biće papreno plaćena nekim nazovi stručnjacima.
    Poljoprivrednicima samo jedna poruka : GUBITE VREME SA OVIM RAZGOVORIMA, MINISTARSTVO NIJE SPOSOBNO DA URADI BILO ŠTA OD DOGOVORENIH MERA.
    Ako imate plan 2 , krenite dalje, od ovog plana nema NIŠTA!

  3. Rešiće im probleme izabranik, umesto poljoprivredom baviće se rudarstvom!

  4. Ti „poljoprivrednici“ u Srbiji su birali ovu vlast. Neka im je tako, zaslužili su mnogo gore. Nije SNS došao na vlast revolucijom, biralo ga je 70% građana Srbije. I treba nam ovo kao kazna.

  5. Ministar u srpskoj vladi može biti u jednom mandatu Paja patak, u sledećem Loptica skočica – sve su to glumci iz istog cirkusa kriminalaca, lažova, lopova. Ne zavaravajte se lažnim obećanjima. Od njih nema pomoći. Nego, udružite se sa svima koji imaju probleme sa vlastima kao i vi. Npr. sa nezavisnim sindikatima, udruženjima građana koji su protiv RioTinta, nezadovoljnim prosvetarima…poŝtarima, zaposlenima u stranim kompanijama koje vlasnici eksploatiśu…studentima
    itd

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.