Vučić prihvatio jedan od zahteva stočara: „Uvek smo bili otvoreni za razgovore, ali sa profesionalnim demonstrantima neću“

Ostavite komentar


  1. Чекај зар пољопривредници нису рекли да немају шта да преговарају са председником јер пољопривреда није његова уставна надлежност. Дакле биће преведени жедни преко воде…

  2. Dogodine, ako bude novca… smanjili su svoje zahteve, dal pod pretnjama, ali u svakom slučaju: obećaće im i prevariće ih, ponovo. Sada kad su svi počeli da se bude i dižu obećavaće sve svima, samo da ugasi požar. Kad smo kod požara: pričali mi taksisti, kad su se onomad oni podigli, da su im dolazili kući i pretili, da je nekoliko taksija izgorelo…sada je Belivuk na robiji pa mora da obećava i laže (tada je i pretio a i namestio posao i svojima a i taksistima – podobijaše silne Škode za povoljne novce i kredite, ume da izvuče korist i pare u svakoj situaciji)

  3. Ko su “tipovi” / čiji su/ koji su pretili organizatorima i učesnicima protesta? Ko vrši tu vrstu pritisaka i nasilja nad gradjanima koji samo žele da iskažu nezadovoljstvo radom Ministarstva poljoprivrede???
    Stop nasilju!
    Stop batinašima!
    Srbija jednaka za sve gradjane!

  4. pravi poljoprivrednici odbojaju pregovore sa ocem nacije dajući mu do znanja da to što su njihovi zahtevi propali u pregovorima sa nazovi vladom ne može da reši institucija predsednik republike . ima i onih koji misle da je svemoguć.
    dok je takvih pristajemo na totalitarni režim

  5. Jel rekoste nećete da razgovarate sa njim,zbog toga što to nisu njegove Ustavne nadležnosti?

  6. Šta imaju da razgovaraju sa njim!?! Imamo li mi ustanove!? Zašto ih onda plaćamo, ukinuti sve i neka despot sve određuje!

  7. Kakve veze predsednik ima sa proizvodnjom mleka. Zašto uopšte i razgovarate sa njim. Vaša adresa je ministarstvo poljoprivrede i Brnabićeva. Oni treba i da vam kažu ko uvozi mleko u prahu iz Kine, zašto mlekare ne otkupljuju mleko i ucenjuju stočare, jer Sve su ONI smislili.

  8. Zasto ne spomenete da su ti poljoprivrednici (ako su?) zapravo udruzenje pro-vladino koje nije htelo da ucestvuje u dogovorima sa ostalim udruzenjima? Malopre na N1 je rekao covek iz Novog Sada da to nije udruzenje zvanicno, da nisu zeleli da razgovaraju s ostalima o zajednickim zahtevima s toga se smatra da su neka pro-vladina rokada… Uzas!

  9. Frka im da ne blokiraju puteve 26. kad krenu ovce iz tora na pasu. Dok će 27. opet da bude ista priča.

  10. Predlažem da se profesionalni poljoprivrednik Rističević postavi na čelo radne grupe koja će zajedno sa predsednikcom vlade bratom Pantelom pregovarati sa neprofesionalnim štrajkačima o saniranju posledica poplave tj. prevođenju žednih preko vode

  11. Лажов,преварант ,лопужа како каже српски народ.То је AV.

  12. jadni moji sugradjani pojoprivrednici, SLAGACE VAS. Kao i svih ovih 11g.
    SVE LAZE Kako to ne vidite???? To sto idete kod njega, je samo PODRSKA koju mu svesno ili ne svesno dajete. USRO od straha i na sve pristaje dok ne prodje ovo. A posle ce da vam se sveti. Zivi bili pa videli.

  13. Govedo se najbolje razume u sebi bližnjima, uz svo dužno poštovanje plemenitim životinjama.

  14. Sa prevarantskim i lopovskim režimom nema pregovora i trulih kompromisa!

  15. Sramota.Predsednik.
    Ljudi su na ivici egzistencije,šta bi ti?
    Da ti aplaudiraju?I otkad se ti razumeš u stočarstvo kad dan radnog staža nemaš ?

  16. Odmah traziti smenu ministra poljoprivrede koji dozvoljava da lice nekompentno i mimo zakona i ustava pregovara sa strajkacima.

  17. Da li su babe koje autobusima vodate po vašim mitinzima profesionalni demostranti ???

  18. Prevarant,tako manipulise zarad glasova i ostanka na vlasti !Sramna mafijaska organizacija !

  19. Pa i oni bi da razgovaraju sa odgovornim političarima i stručnjacima, a ne sa kriminalcima i diletantima.

  20. Ovo je zlo od covek. Kakav lazov i manipulant. Pa ti si profesionalni mitingas, tribinas, batinas i izrod. Muka mi je doslovno od ovog stvorenja. Kao da smo se na boga bacali kamenjem kad nam je ovu radikalsku posast poslao.

  21. Dobro je! Eto, sve ae može kad se hoće. Vratite traktore na njive. Sada će vaši predstavnici da vam jave da je sve u redu. Ima para za sve. Kakva je sreća kada se ovakvi problemi reše samo za par dana.

  22. Po kom to zakonu lazov odlucuje o subvencijama poljo privrednicima,ovo nema ni u Bangladesu znaci Srbija je njegova privatna prcija?

  23. Evo ja sam mali poljoprivrednik,radim 10hektara iskljucivo ratarstvo i kako ces meni pomoci lazovu?Opet hoces da posvadjas stocare i ratare,to ti najbolje ide,daj nam subvencije i naftu kao u okruzenju posto kazes da smo tigar u regionu…

  24. Ne pregovaraju sa vučićem učesnici blokada.
    Već njegovi poslušnici.

  25. Na pregovore isla samo neka dva udruzenja proizvodjaca mleka koji su kontrolisani od strane Vucica.
    Oni pravi poljoprivrednici su na putevima.

  26. Грех је просипати млеко колико је гладних уста у Србији.Подржавам протесте, али млеко је велики грех просипати

  27. Pozdravljam odluku ali me zanjma ko treba da se bavi navedenim problemima i donosi odluke posto znam da to nije nadleznost Aleksandra Vucica.

  28. Niti sa profesionalnim političarima. Minimum 15 godina radnog iskustva u poljoprivredi!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.