Stotine komunalaca protestovalo ispred Vlade Srbije

Ostavite komentar


    1. Tu sluzbu treba ukinuti jer kad god smo se zalili njima, nista nismo postigli. Dodju, popricaju sa prijavljenima, i odu trljajuci ruke. Niti kazne, niti opomene, niti zabrane. Sprdnja od slizbe
      Cak su se tako izvestili da jave prijavljenima kad ce da dodju. „Moraju ljudi da prihoduju“. Isto vam je sa gradskom cistocom ciji radnici skupljeni otpad i umesto da ga odnesu u firmino skladiste istovaruju na divlje neregistrovane otpade.
      Em plata em zarada na crno. Sve uz saglasnost inspekcije i nadlezne opstine.

  1. Ja pomislio /zbog loseg vida/ da stotine kriminalaca traze povecanje plata ispred tkz vlade Srbije. Tesko njima i nama sa njima.

  2. Zar nema medju komunalcima , u strajku , sns ovaca da “ srede “ stvar direktno sa Acom… od Ane nema nista , ona je novi clan sekte , i mora da se “ dokaze “ na vasoj “ kozi „bez bureka ( hladnog )
    Nego ….dali strajkuje i onaj burek- junak sto se drzao za glavu slusajuci Acu i gledajuci skupe Acine patike

  3. Pa kad ne radite u Vodovodu Beograda da svi dobijete ugovore za stalno i solidarnu pomoc od 80.000 din za proslu god u dve rate. Morate da budete posteni i radni kao oni pa da za recimo 6 stanova sa 12 clanova domacinstava ukupno izracunate 200 m3 vode potrosnje a onda posle prigovora smanjite na 100 m3. Ispade da svaki stan sa 2 clana od 50m2 napuni vodom mesecno jednu sobu koja je verovatno bazen i basta koju zalivaju zitelji, a i garaza gde svakodnevno peru kola.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.