Strah od novih sankcija gura NIS ka prodaji

Povodom informacija da azerbejdžanski SOCAR želi da kupi većinski paket naše naftne kompanije

Ostavite komentar


  1. A da ga kupi država Srbija. Bio je srpski i da ponovo bude srpski. Dovoljno je pogledati količinu nafte i gasa koju Rusi crpe pa da svakom normalbom bude jasno da je dovoljno za nas za sledećih 150 godina. Još kada bi urqdili toplodalekovod od Obrenovca ka Beogradu i Novom Sadu mogli bj smo gad i da izvozimo…
    Sve je to samo pitanje patriotizma i antipatriotizma, a pomalo i kretenizma…

  2. E, ova vam je dobra! „Juče se pojavilo u medijima saznanje da je azerbejdžanski SOCAR zainteresovan za NIS“. I sve bi bilo uredu da vi juče niste objavili tu informaciju, da bi se danas pozivali na istu tu informaciju objavljenu „u medijima“. Sad je pravo vreme da nam otkrijete uzvor ove informacije, ili da zauvek ćutite o njoj, i ne pominjete je nikada više.

  3. Šta će NIS drzavi, da Danica Drašković bude direktor. Čega god se država dohvati upropasti

  4. Pa on je i prodat jer je bio upropašten od strane političara koji su ga muzli do iznemoglosti.

  5. O tim pitanjima, treba diskutovati javno u medijima! To su prave teme a tiču se direktno svih nas građana Srbije! Naravno da me zanima šta se dešava sa NIS-om! Procenat za otkup do većinskog paketa u korist Srbije treba odkupiti po svaku cenu, i niko ne moće reći da to nama u Srbiji ne treba. Oni jadni likovi i interesni botovo koji o tome pišu svoja proruska mišljenja koja idu na teret države Srbije su nebitni i njihova nastojanja da utiču na javno mnjenje su bezvredna!! Svima dosta svega!

  6. „…gasovod od Omišlja u Hrvatskoj do Pančeva preko kog se transportuje sva nafta koju NIS kupi…“
    Otkad se nafta transportuje gasovodom?

  7. @vojvodjanin, da vam je drzava znala da vodi nis, nebi propao i samim tim bio prodat. srbija nije znala niti zna da vodi , te velike drzavne firme, da zna nebi sada telekom i eps kao primer bili u dugovima i raznoraznim kreditima. vama drzavne firme sluze samo za partijsko sarlatansko zaposlavanje i kradju. a racun placate vi i drugi poreski obveznici.

  8. Zašto država ne otkupi strateški važnu firmu ?,nego samo prodaju sve sam lopov…

  9. Hoću ja da kupum akcije umesto socara ili nekog drugog gde treba da se prikavim pa da skinem taj teret sa državne grbace?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.