„Proizvodi strah kod građana da bi se pojavio kao spasilac“: Šta se krije iza Vučićeve najave o nabavci hrane i lekova?

Ostavite komentar


  1. Ne verujem ni ušima ni očima, šta nam ovaj lik servira.Bože,pomozi nam da se otrese ovog nevernika i sotone. Vodi nas u totalnu propast,što je najcrnje to radi uz pomoć Poglavara SPC gospodina Porfirija.Bože,samo na malo tvoje pomoći treba.Vrati SPC Srpskom narodu.

  2. Nije jasno da li je “vodja” stvarno histerican ili glumi. U svakom slucaju, intenzivno zraci negativnom energijom.

  3. „koja se, nažalost, prima u zemlji Srbiji“ Nije do njega, do primača je. Do ogromnog broja onih koji se mogu kupiti za sendvič, radno mesto u javnom sektoru, tender… Neki jeftini, neki skupi, a (skoro) svi na prodaju.

  4. Uzor svim nasilnicima u društvu. Umesto da smiruje tenzije, neprekidno ih podgreva, jednostavno veoma bitan uzrok porasta nasilja!

  5. Jednog dana će prestati lekovi da deluju, pa ćemo se spasiti bede. Da, bilo bi dobro da ne čekaomo taj trenutak, već da se izborimo za promene početkom juna, ali…nisam optimista. Taj neče dati vlast po cenu građanskog rata.

  6. Znao on dobro šta prolazi kod našeg zastrašenog i neobaveštenog narodna.On ne bira sredstva da svugde vlada.

  7. Mislio sam sa je srpski narod glup.
    Vişe to ne mislim, sada tvrdim da je budalast. kada Bosanac sa pola snage sa lakoćom ovde vlada najduže posle Broza.

  8. Ma, on je genije, zna koliko ovaj narod ima malo mozga i to obilato koristi. Pa ovaj narod nije naučio lekciju kad je svrgnut Milošević. Deo ovog naroda ne konta ništa. A taj deo naroda vekovima kroji kapu i istoriju svih nas.

  9. Vučić je težak srpski promašaj.
    Nećemo se od njega oporaviti narednik pedeset godina.
    Problem je narod koji ne shvata kakva ga je rđa zahvatila.

  10. @Licno, vi ste u pravu, eto i ja ne poznajem takve osobe, ali po nekada kada vidim na televiziji, da kazem, kao sto kaze vlast, opozicionoj, na pitanje gde idu svi ljudi oni kazu da vide g. Vucica a koga cete birati pa g. Vucica! Znaci lista sa imenom g. Vucica prolazi i covek je u pravu kada kaze da bez njega ne bi bilo SNS ali izgleda da i nas ima sve manje. Samo radi informacije, ne racunajte vise na onu sljivu, osusila se odavno. Inace slazem se sa zirecenim, jer g. Vucic je stara skola, to znaci, da covek sve zna i u sve se razume a takvih je u neka ranija vremena bilo podosta, odrastao je u tim vremenima. Ziveli

  11. Vučić je državni službenik, najvišeg ranga, ali ipak državni službenik kao i mnogi drugi. Njegove najvažnije teme u „sledeće tri nedelje“ treba samo njega da se tiču i nek ih obavlja. Nije potrebno da svaki zaposleni ili nosilac neke funkcije saopštava čitavoj javnosti šta je u fokusu njegovog rada. Posebno što se Vučić bavi stvarima koje su u nadležnosti Vlade.

  12. Neko je rekao, zdrav čovek ima hiljadu želja, bolestan samo jednu – da pobedi na izborima.

  13. Vodja vise i ne zna šta priča, a „strucnjaci“ samo diskutuju po medijima, neki za plate, neki bez, pri čemu je svima sve gore i sve teže i pri cemu svima sem rezimskom kriminalu i kvasi opoziciji, bedom, besposlicom i divljanjem verbslista izs mikrofona neistina, preti životna ugrozenost u dopstvenoj zemlji koju nemaju aktivno destruktivno i nasilno podržano od pomracenog dela evropske administracije, predstavnika, i komisija kojr jako cesto mesaju i menjaju čoveka za trosak.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.