Štrajkački odbor: Uprava Pošte Srbije šalje zaposlene na određeno vreme da dele Vučićeva pisma penzionerima

Ostavite komentar


  1. Pa jel treba da dele pisma ili da sa osnovnom predaju na Univerzitetu kao Pajtic ?

  2. Ovo što Vučić radi je prešlo sve granice bezobrazluka. Kaže da želi fer i poštene izbore a forsira svoju stranku što nigde nije zabeleženo. Šalje aktiviste sns-a da zvone na vrata i kažu da su iz sns i pitaju da li ste za predsednika Vučića. Imaju i spiskove stanara u kojima beleže one za i one protiv. Kakve veze sa izborom poslanika i lokalne samouprave ima predsednik, koji se ne bira. Svestan je da bi samo šačica glasala za neku Brbabićku, Tomu Monu, Martinovića, Rističevića, Vulina, Gašića i ostalu bagru koju je okupio. Pošto se on, godišnje, pojavljuje sa pričama osam meseci svakog dana, ljudima udaje u glavu i jedino na to računa.

  3. Pa, gde sad strajk, postari!
    Ostace VD finansista bez ambasadorskog mesta!
    Pa ne moze mali alek bas sva pisma licno da uruci!

  4. Dele pisma zshvalnosti a za kartice moras da se prijavis neznaju koliko ima penzionera a ovo znaj

  5. Mogu misliti kako je u posti.
    Ja radim u jednom malom komunalnom preduzecu od 25 radnika gde se daju dva licna dohotka za dve koleginicr (botkinje).

  6. Nije strajk vec obustava rada i sindikati nemaju nista s tim.(da se oni pitaju obustave ne bi ni bilo)

  7. Uuuu a tek da vidite kako se sakupljaju potpisi za izbore lo vašar, ko e dođe da po dršku, miflim šta ko ima, sledi otkaz. Lepoooo demokraski i evropski nema šta, treba bežati odavde ko može što pre i što dalje.

  8. Netacno, radnici na odredjeno vreme nose svu postu. Eto I moj pstar MENI doneo infosys. A radi na odredjeno. Mozda je racun za infosyan poslao Vucic

  9. Hahaha vučko kupuje glasove. Nekad je bilo na mladima svet ostaje. Danas to glasi na penzionerima Srbija ostaje mladi mrs napolje

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.