„Neprihvatljivo“, „skandalozno“: Poslanici kritikuju to što stranci prave strategiju poljoprivrede Srbije

Ostavite komentar


  1. Imajući u vidu da je ovoj opoziciji EU pisala rezoluciju o Kosmetu u onom periodu posle nezavisnosti, kao i sve druge strateške dokumente, uključujući odbranu. zaista su poslednji koji bi trebali da se javljaju za bilo šta.

  2. Ваша стратегија се види од 2012 до сада уништили сте све у Србији увозите све живо тако да нам производња није ни потребна ,вас треба што пре уништити да би било како оскар воли да каже 1 према 1

  3. Koji tupson. Nije mu jasno da se poljoprivreda dodstno urušava. To su započeli žuti, a ovi domaći izdajnici su tu da je sahrane.

  4. Sindrom Vlade da ako oni ne znaju ništa o poljoprivredi niko u Srbiji ne zna ništa.Osecaj inferiornosti

  5. Zar je moguće da Oskar ne zna ništa o poljoprivredi, kad je onomad učio lekare kako se radi sa respiratorima?

  6. Mi nismo nikakva država kad nam stranci planiraju strategiju razvoja poljoprivrede pa zašto mi vas uopšte plaćamo i glasamo da samo tu sedite i primate plate ovo nema nigde na kugli zemaljskoj pa zar smo toliko upropašteni da ništa neznamo

  7. Trenutno Oskar ima daleko važnije posla inaće bi on pokazao kod Jovane Jeremić na svojoj tabli kako treba da funkcioniše poljoprivreda. Sledeći nastupi će biti na traktoru. Mada sada je malo nezgodno ima čovek puno posla oko litijuma. Živi bili i videli.

  8. Strani stručnjaci neka prave strategiju razvoja srpske privrede koja njima odgovara, a srpski eksperti, kojih ima dovoljno da prave strategiju srpske poljoprivrede koja je našem narodu korisna i koju treba da ostvarujemo, ako nismo već najgora kolonija.

  9. Pa naravno stranci.U SNS nema niko stručan tamo su papci,a ako nije iz SNS nema ko drugi nego stranac.Za papke je neprihvatljivo da bude neko domaći a da nije iz SNS.Onda nema niko drugi nego stranci.

  10. Ajde zuti, na zadatak jurnite sa komentarima, ha, ha, ha. Zanimljivo je da vam se samo ivde objavljuju!?!

  11. Zabraniti uvoz onog čega imamo tj. sani proizvodimo i u većim količinama nego što nam treba.Osamdesetih smo bili izvoznici.Marketi koji nemaju više od 90% domaćih polioprivrednih proizvoda oporezovati 250%.takođe prerađivače mesa,mleka itd.
    Amerika i Evropa uvode visoke carine Kini zbog visoko subvecionisanih el,automobila.
    GOSPODO ISTO TAKO ULAZI VISOKO SUBVECIONISANA POLJ. PROIZVODNJA IZ EVROPE.Naši poljoprivrednici nemogu se tržišno boriti protiv take robe.
    Ocariniti takvu robu bi bilo normalno i moralno.

  12. Jel to Vera pozutela od Momirovicevih jeftinih jaja.
    Zuti, mozda, ne odgovaraju nekima, ali ovi sada unistise SVE!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.