Stručnjaci o Vučićevom obećanju: Do 20. oktobra Prokop možda bude gotov, ali ne i funkcionalan

Ostavite komentar


  1. U organizovanim drustvima bi se prvo izgradila nova Z.stanica po projektu za konačno rešenje uključujući metro (koji po definiciji ide po fazama) pa bi se tek tada izmestala postojeća Z.stanica. Sada se grad biti napunjen novim zdanjima/kvadratima sa mnogo vise ljudi/automobila/problema i guzvi ako se ikada bude i gradio „famozni“ metro. Bez zlobe – to je kao da gradite kuci od krova a NE od temelja … Sa mnogo problema koji se daleko teze resavaju obzirom na los redosled izbora!!!

  2. Neće biti ni gotov ni funkcionalan. Niko ne piše šta se dešava sa autobuskom stanicom i deonicom autoputa Čačak-Požega. Zid ćutanja.

  3. Trebalo bi istovremeno graditi sve tri linije a ne samo prve dve koje zaobilaze Prokop i mnoge druge važne lokacije a ako je to preskupo treba napustiti postojeći projekat metroa sa tri linije i raditi novi sa jednom ili dve linije ali koje bi pokrivale Prokop

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.