Stručnjaci: Pšenicom zasejano manje oranica nego prošle godine, ali biće dovoljno

Ostavite komentar


  1. Ovaj strucnjak Sakovic, je za vreme zetve TRVIDIO da psenica nece poskupeti da je poljoprivrednici predaju odmah, a sada vidimi sta se desilo. Paori svoju psenicu prodali tajkunima otkupljivacima a oni sada digli cenu na 23 dinara, Zaradili duplo, ovaj covek radi za tajkune samo pratite njegove izjave sve su na stetu paora a u korist tajkuna.

      1. Господин Саковић је увек врло искрен у својим оценама и анализама које даје. Ретко коректан и професионалан човек који свој посао ради најбоље у овој земљи.
        Морате имати на уму да је тржиште пшенице глобално и да су климатске промене и климатски услови непредвидиви.
        Цена пшенице није ни близу 23 динара, веће је 20,50-21,00 +пдв зависно од квалитета.
        Врло је битно да ствари не посматрате само из своје перспективе, већ ако можете сагледате ширу слику.

  2. Svaka čast za Prostrana. Veoma tačna analiza budućeg prinosa. Saković je jedna najobičnija lažovčina. Mada to nije ništa čudno. On samo priča ono što odgovara njegovim poslodavcima. Pšenice neće biti dogodine, to je sigurno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Intel: Prava investicija za budućnost? 8

Intel: Prava investicija za budućnost?

Ne tako davno, u novembru 2019. godine, Srbija je u Kragujevcu pokrenula svoju prvu Nacionalnu  AI platformu. Vizionarski  cilj je bio da se Srbija i njeni  istraživači stave na čelo globalne tehnologije. To je bilo mnogo pre nego što smo čuli za OpenAI-jev ChatGPT.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.