EPS zbog suše prinuđen da uvozi struju, a šta će biti ako ona potraje?

Suša smanjila proizvodnju u hidroelektranama, ali nije u potpunosti onemogućila njihov rad

Ostavite komentar


  1. Za 500 cigli Evra koliko planiraju da sahrane u Nacionalni Stadion moglo bi da se napravi solarna elektrana snage 700 MW, jedna velika ili više manjih. Sa sadašnjim cenama uvozne struje isplativost je očigledna a kako će energenti biti sve skuplji to bi bio pravi finansijski pogodak. Danas je ispao Partizan u kvalifikacije za 3 Evropsku ligu pa se postavlja pitanje za koga bi se pravio taj stadion?

  2. Ono od čega nemamo koristi to prodamo.Takođe nemamo sposobne za upravljanje energetskim sistemima,prodano i njih. Sve su to generacije pre nas izgradile,pa je to naša dedovina i očevima.

  3. Ovde bila susa bila kisa nista ne valja!lopovi kradu,pljackaju,otimaju!drzava je za raju na papiru samo,i da placa pljacke!

  4. Neka propadne EPS. Nas može da osvesti i dovede do kraja $N$ vladavinu samo velika katastrofa. Lakše ćemo preživeti kataklizmu nego još par godina $N$ vladavine.

  5. Nestasica struje,a u komsiluku najvljuju fabriku elektricnih automobila..ggde je logika?!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.