Ko sve može da dobije bespovratnu pomoć države za kupovinu seoske kuće?

Ostavite komentar


  1. IMAM 47godDali imam pravo da konkurisem radio bi poljoprivredu i cuvao do 100 kokosaka

  2. Dali misamohrane majke imamo pravo da kokurisemo za kokurs i ako imamo 50 godina a zelimda ja imoje dete zivimo na selu

  3. jasam elvis zivim sa 7 porodicem nemam uslove živim u kapu ako mozete dami pomognete molivas

  4. Imam 46 god nemam pravo da se javim na konkurs inace sam prognanik iz hrvatske. Molim vss da ako ste u mogucnosti da izidete u susret prognanim ljudima, kao i da granica za njih bude veca od 45 god.

  5. Mnogo ljudi i posle 45 god mora da zivi , a granice su nepomerene vec par god.Molim da se izide u susret Bar jedna godina da postoji pravo i za one koji imaju vise od 45 god .Mnogo bi znacilo za sve one kojima je potrebna pomoc .Hvala

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.