Sud odbacio tužbu, struja i dalje isečena

Željko Alašević bez električne energije više od godinu i po dana

Ostavite komentar


  1. Jeste, i Breni i Bobi su onomad takođe ukinuli struju, kada su ih nafatali u krađi. Mislim, oni su stvarno krali struju, prespajali brojilo, šta li.

  2. Ne treba im pretiti, treba ih vesati na bandere.Ne bi se bas onda otimali da rade to sto ne znaju da rade.Kakav predsednik takva i distribucija.Olosi.

  3. EPS je država u državi,kakav sud kakva sudska odluka za njih tu ništa ne važi.Mene su opomenuli za dug od 6.000,00 dinara i je sam po opomeni isti o roku platio.Onda su poslali sudu na izvršenje i ako sam platio,ja prigovorio i predmet je otišao u parnicu.Nekakve sudske troškove su mi naplatili stornirajući za isti iznos moje uplate za struju,tako da sam im opet bio dužan.I to sam platio,i pitao ih zašto mi naplaćuju sudske troškove na ovaj način kada postupak još nije okončan,odgovor je bio „ne može šut protivu rogatoga“ (ovde sam ja verovatno šut).Do danas,a već nekoliko godina sud se po pitanju parnice još nije oglasio.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.