Sudija: Drugačija odluka za Staklaru nije bila moguća

Bivši radnici Srpske fabrike stakla traže preispitivanje stečaja 

Ostavite komentar


  1. Slicna sudbina je zadesila Zrenjaninsku "Beohemiju-Inhem" famoznog zeljka zunica !! Zaduzio se kod svake banke u Srbiji,a kad““ je pocelo da "kasljuca" sa otplatom kredita,stecaj !!Dug od 150 miliona eura,sto pravnim sto fizickim licima (tj.bakama, dobavljacima i radnicima) "pojela maca",!Proglasen stecaj,koji je samo finalizovao to ogromno "pranje para" ! I posle izvesnog vremena tj. "davljenja" firme,bankrot ! Dugovi,puj pike nevazi,tri(3)plate radnicima, puj pike ne vazi !! Gde je "bizmismen godine…neke"…neeeema ga !! I kao "slag na tortu" se pojavi famozna firma "Preston" i kupi bankrotiranu firmu za (pisljivih) 20 miliona eura !! I "sa velikim elanom" nastavi proizvodnju !! Kao,sad““ je taj opskurni lik (ex fudbaler) otkrio "rupu na saksiji,kad““ je nastavio proizvodnju !!A ovaj pre njega,BANKROTIRAO !! Pa koga on z……a ??? A dugovi ??? Puj pike nevazi !!! Ko ce dugove da vrati ???Ministar privrede koji je zrenjaninac,naravno o tome nema pojma !! SNS lopine !!!!

  2. Зрењанинац кад већ помињете Жељка Жунића морате да знате да је он брат од Владе Дивца па Вам је ваљда сад јасно како је добијао кредите и постао "манагер" године.

  3. Zasto prvi put niste doneli takvu odluku.Sta se to promenilo za dva meseca, pa ste poslali ljude na ulicu bez dinara.Svaka pohvala za vas i vladu Srbije.Premijerku ovo ne interesuje spava na lovorikama uspeha samo neznamo kog.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.