Sutra počinje gradnja jeftinih stanova za pripadnika snaga bezbednosti u Beogradu

Ostavite komentar


    1. BIA blokira server do se ne prijave njihovi zaposleni. Za ostale ako šta ostane.

    2. U Beogradu živi oko 10.000 podstanara koji rade u Vojsci. Država gradi 1000 stanova narednih godinu dana za MUP, Vojsku, BIA i zaposlene u zatvorima. Idu izbori, gospodo dobro razmislite kome ćete dati glas. Svi do sada su nas prevarili.

      1. U Beogradu živi i oko 1.500 generala u penziji i oko 15.000 vojnih lica u penziji. Ko i iz kojih fondova gradi stanove za ljude koji nisu i nikada neće sakupiti više od tridesetak godina radnog staža. Kako se nikada ne grade jeftini stanovi za medicinske sestre, učiteljice, negovateljice, babice, doktorice i ostale vredne žene koje moraju sada da ostvare desetak godina više radnog staža od likova koji pola radnog veka provedu u kafani a drugu polovinu u kantini.

  1. A kada će biti raspisan konkurs za zainteresovane?Ili se to radi iza leđa,ili je predizborna kampanja?

  2. I bice „zavrseni“ 26. aprila na dan izbora tzv“izbora“ ili kada budu tzv „predsednicki izbori“ 2022. godine. Koliko jos „fora“ ima ovaj naprdnjacki „firer“ da prosipa na dnevnom nivou to ni Baron Mithauzen ne bi mogao zajedno sa Pinokiom u tandemu. Bravo „MAJSTORE“ obmana i lazi mi stvarno zivimo u zemlji „Nedodjiji“ i „Paralazi“ ko misli drugacije neka dokaze.

  3. Počinje putujući cirkus po Srbiji. Presecaće se crvene vrpce, biće zastava, autobusa, trubača, sendviča… Puštaće se u rad pešački prelazi, liftovi, klozeti, semafori, mostovi od 4 metra duzine, sadiće se prvih 5 stabala od milion, bacaće se vremenske kapsule u temelje, deliće se milioni strancima i opljačkanim fabrikama… Sa druge strane otpuštaće se sindikalni lideri, pritiskati novinari i redakcije, zatvarače se sale za tribine i konvencije, ukidaće se javni prevoz bez razloga, raskopavati ulice i parkovi, rušiti bez sudskih naloga i ne rušiti po sudskom nalogu, rušiće se autobuske i železničke stanice, neće se praviti i dovršavati nove… Radnicima će se svašta obećavati, neke će učlanjivati, nekom pretiti, neke ucenjivati, a posle „sudnjeg dana“ zvanog izbori – svima po noga u dupe. Proći će, nažalost, kao radnici Goše, PKB-a, Staklare Paraćin, Ikarusa, IMT-a, IMR-a, DMB-a … Jeftine stanove će naravno podobijati svastike, kumovi, pašenozi, ujne, strine, tetke, i svi njihovi što žive u zlatnom dobu- A ostali, neki drugi put kao u lotou.

  4. tako su i komunisti u vreme tita imali razne povlastice. zasto se grade stanovi za pripadnike bezbednosti. po cemu su oni to ugrozeniji od ostalih gradjana ove zemlje bezumlja.da li su oni na minimalcu ili nisu prijavljeni pa rade na crno. ja sam video saobracajca kako pored njega na pesackom prelazu se parkira dzip i on ne reaguje. zar zato njemu a i mnogima slicnih njemu treba graditi stanove.potpuno blesava vlast u potpuno blesavoj drzavi sa potpuno blesavim narodom osim malog broja razumnih ljudi

    1. Svaka cast za komentar. Imaju najvece beneficije i jos im samo stanovi fale.

  5. U Ripnju je pre nešto više od 20 godina postavljen temelj za stambenu zgradu za ‘mlade’.
    Nalazi se kod pružnog prelaza na Ripanj Stanici, pa sadašnji ‘funkcioneri i ministri’ mogu da pogledaju kako ide gradnja, jer su isti bili i tada..

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 10

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.