“Sve namešteno za interesnu grupu blisku vlasti“: Opozicija nudi pravnu pomoć nezadovoljnim učesnicima licitacije za prodaju gradske imovine Niša

Ostavite komentar


  1. Od kad je sveta i veka zna se da za licitaciju je potrebno popuniti ispravno prijave.Zasto pomoc nije ponudjena pre same licitacije kako bi ljudi pravilno popunili.

  2. Da li je moguce da i kod obicnog Dobar dan, pokedini vide namestaljke i zvrcke. Ako ste mislili da ce toga biti zasto se na vreme niste ukljucili u sam tok licitacije.

  3. Evo o pet neke namestaljke, Pa dokle cete vise jedno te isto, doasadili ste narodu.

  4. Pa, ako su neki mogli da ispoštuju i predaju svu neophodnu dokumentaciju, to znači da su mogli svi ali nisu. Neuredne prijave se ne mogu razmatrati. nema potrebe u sve sumnjati i sve politizovati, a ako imate dokaze, izvol’te na sud, a ne u medije.

  5. Bice i sudskog epiloga…napisan ke prigovor…ceka se odgovor…obavestena je jedinica za procesiiranje koruptivnih dela…obavesten je i nadlezni javni tuzilac…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.