Svečano otvorena deonica autoputa Ljig-Preljine

Ostavite komentar


  1. Da li je ovaj silni ““““spontano okupljeni““““ narod tu došao pešice na samom početku radne nedečlje, ili im je to posao? Primetno je odsustvo botova na svim sajtovima.

  2. Da li je neko primetio cenu puta – preko 300 miliona evra za 42 km zajedno sa mostovima I tunelima. Gde su sada kriticari mosta na Adi da postave pitanje da li je ova cena realna ili je nesto preplaceno,
    Posebno me odusevila Potpredsenica vlade koja je u svom govoru ako me pamcenje seca rekla nas voljebni predsednik. Jos malo pa stigosmpo do Pjongjanga.

  3. Druze Vucicu, probudi se! Nemoj misliti da si alfa i omega ““regiona““ ili Srbistana!
    Gace su ti vec ispod kolena.
    Druze Vucicu, imas li ogledalo u stanu ili kuci gde zivis????

  4. U narodu je ona: Kiti se tuđim perjem. To je sramotno. Treba slaviti ali dotojanstveno i istinoljubivo. Odluku o izgradnji projektne dokumntacije autoputa Beograd- Preljina je na vladi Vojislava Koštunice. Otpočela gradnju vlada Cvetkovića. Ovih 40 km (još ima da se gradi parama koje svi otplaćujemo) završila vlada Vučića ( I za vreme Dačića se gradilo). Dakle, jedan dug proces. Da je normalnosti svi bi oni bili tu a mediji bi trebali da se drže fakta a ne skrivaju činjenice. Ono čega se bojim je kvalitet. U Nemačkoj (pomenu je Vučić) rupe na putu ne možete videti ni nakon 30 godina. U Srbiji već nakon druge zime možete videti zakrpe. Pišite o tome!

  5. I posle Tita – Tito. Doduše, deca umesto pionirskih marama nose šajkače, ali su osmesi i ““spontanost““ okupljanja kao pre.

  6. Vest je dobra, ali histerija vlasti je za zabrinjavajuca.
    Bojim se da je mentalno zdravlje nase politicke elite jos gore nego sto se cinilo.
    Kolone autobusa sa publikom podsecaju na sjajnu proslost.
    Takodje primetih jutros da u emisiji o ovom dogadjaju novinarka RTS-a citira hvalospeve "Informera".
    Nedostaje samo neki Komrakov!

  7. Iz opštine u kojoj radim juče su svi SNS kadrovi, organizovano, autobusima, otišli na otvaranje autoputa. Juče je bio radni dan ili grešim?

  8. Kao silom nateran spontani očevidac skupa u Topoli, moram da primetim da većina okupljenog bašibozuka (uključujući I moju malenkost) nije baš delila Premijerovu (I pripadajuće mu svite) razdraganost, da nije bilo oduševljenog aplauza, uprkos animatorima strateški raspoređenih u masi, I da se čak većina smatra prevarenim I izmanipulisanim jer nisu dobili ono čemu su se nadali (ipak je rezervoar zapošljavanja ograničen). Na skupu je vladao opšti haos I gužva (izuzev tvrđave oko Premijera), a nije bilo čak ni legendarnih sendviča ispunjenih otrovima Gazda Pere!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.