Kompanija Kompresor Italauto otvorila je juče Jeep, Alfa, Lancia, Fiat izložbeni salon, koji se nalazi u okviru poslovne zgrade GTC skver u Bulevaru Milutina Milankovića, i predstavila najnovije modele ovih brendova, s posebnim osvrtom na planove za bolje pozicioniranje Jeep brenda. Kako navode, u saradnji sa kompanijom Fijat automobili Srbija, kao jedini ovlašćeni prodavac i serviser ovih brendova u Beogradu, Kompresor Italauto tokom decembra poklanja do 12 odsto popusta na sve modele, besplatnu zimsku proveru vozila, kao i posebne popuste na servisiranje vozila.


Džeri Klark, komercijalni direktor kompanije Fijat automobili Srbija, izrazio je veliko zadovoljstvo povodom saradnje sa Kompresor Italautom, te podsetio da je upravo ove godine pokrenut novi maloprodajni pristup koji podrazumeva da se na jednom mestu nađu svi brendovi Fijata.

„Nije uobičajeno da se u jednom izložbenom prostoru nađu vozila koja koštaju od 6.000 pa sve do 60.000 evra, tako da sa kompanijom Kompresor moramo na pažljiv način da pristupimo stvaranju posebnog ambijenta i atmosfere kako bi ovakav maloprodajni pristup zaživeo“, naveo je Klark. Prema njegovim rečima, novi pristup prodaje daje dobre rezultate jer je jedno od dva komercijalna vozila koja su prodata tokom prošlog meseca bilo iz kompanije Fijat.

Đorđije Jovićević, generalni direktor kompanije Kompresor Italauto, predstavio je rezultate i planove te kompanije. On je naveo da su u prethodnih šest godina napredovali u razvoju, uspeli da očuvaju i ojačaju brend, te kompanija trenutno čini šest odsto ukupnog srpskog tržišta u prodaji novih vozila.

„Od 2010. smo partner Fijat automobila Srbija i sve što smo postigli se, s jedne strane, naslanja na saradnju sa njima. Zajednički završavamo dva velika projekta – otvaranje prodajno – servisnog centra u Rakovici, a drugi je otvaranje ovog salona. Za sledeću godinu imamo ambiciozne planove koji se, takođe, u većoj meri odnose na nastavak saradnje sa kompanijom Fijat. Naime, u planu je da na proleće 2013. otvorimo servisni centar za Jeep, Alfa, Fiat, Lancia modele“, rekao je Jovićević i zaključio da će se i u narednom periodu nastaviti sa kontinuiranim zadovoljenjem kupaca i podizanjem nivoa usluga koje pružaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari