Tabaković: Direktne strane investicije dostigle dve milijarde evra

Ostavite komentar


    1. Koliko su dali investorima. Pa Hrvati od turizma zarade 4 milijarde. Kakvo lupetanje

  1. Ne znam u šta samo investiraju ti strani investitori, valjda u patike, gaće, kablove, gume i slično !?

    Poštovanje Redakciji Danasa

  2. ajde sada plate da nam vratite na nivo iz 2014.g. pa na to povecanja da i mi malo zazivimo ali Vas je bas briga zato ovde nece imati ko da radi

  3. Ili Jorgovanka lazhe, sto bi rekao njen predsednik, ili ne zna sta prica: ako ikakvih „investicija“ ima – zasto izmisljate sve nove i surovije nacine da pljackate narod?
    Na struju nakarikate pljackaske izmisljotine, pa jos „akcize“ pa na sve i PDV – po racunima podeljeno sa kW, placamo najskuplju struju u svetu!
    Zbog investicija poskupiste putarinu?
    Dosta bre lazhi: niko i nigde u svetu kredite ne zove investicijama!
    U crno zaviste Srbiju a sve uvijeno u svetle lazhi!

  4. Toliko da znate. SRB jedina ubraja u svoj BDP pare, koje rodbina sa Zapada salje svojoj rodbini u SRB, da ne pocrkaju. To je par mlrd$ godisnje. E, to su vam te „investicije“.

  5. Mozda nema veze sa tekstom ,a mozda i ima. Da li u Srbiji postoji neki organ/kontrola, koja proverava POREKLO novca koji potencijalni investitor hoce da ulozi/investira u u Srbiji. Prostije receno da li je to nivac zaradjsn od sverca droge,sverca ljudima,sverca organima. Jednom recju ,da li je taj novac „prljav“ ili nije. Mislim da u Srbiji ima puno investicija sa tim prljavim parama. Ili gresim??

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.