Tabaković predložena za guvernerku NBS

Ostavite komentar


  1. Otpis kredita je usko vezan sa pohlepnom projekciom banaka banaka. To vam je slično kao da zelite da u rezervoar od 45 l uspete 90 lit i onda odustanete i proglasite 45 za gubitak.

  2. Jedini guverneru regionu koji je svoje gradjane (svajcarci)pustio niz vodu.Toliko o Jorgovanki.

  3. Kao ekonomista ovaj predlog smatram notornom gluposcu kao sto smatram i sve one profesore sa Ekonomskog fakulteta u beogradu koji znaju da je NEsposobna da obavlja bilo kakvu funkciju u drzavi pa ipak cute jer NE zele da izgube svoje fotelje ..gledaju na drugu stranu..Gospodo profesori i strucnjaci iz bankarstva stidite se !! Odlicno znate da NE moze da obavlja posao guvernera..moze da se uci poslu za sve pare ..moze da izbacuje fraze i gluposti sve to moze ..i kuda to vodi zemlju u kojoj profesori ekonomije i bankarstva ma ni jednom recju se nisu oglasili..da vam pomognem akademci:
    – ne zna znacenje osnovnih makro ekonomskih pojmova. Misli da traznja za stranim valutama jaca dinar ..napisala je to u njenom radu „sta smo naucili sa targetiranjem inflacije ..“
    – nista nije uradila da napravi lakse i prijemcivije trziste niti zastitila stanovnistvo i domacu privredu od finansijskih predatora bilo da su banke ili finan. institucije ..
    troskovi poslovanja sa bankama najveci u Evropi
    vestacki kurs dinara pljacka rasejanje koje salje min tri milijarde evra porodicama u Srbiji.
    vestacki visokim kursom se destimulise razvoj, ali i smanjuje vrednost javnog duga ..

    Sve ovo znate profesori pa cutite stidite se !

  4. Ako je i promenila frizuru,ostaje „gospođa sas ispucale pete“!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.