Tajanstveni paket za nova radna mesta

Ostavite komentar


  1. Ljudi koji su se vratili neće sigurno da rade za platu manju od 500 evra. Ako takvih ima, nije mi poznato da se iko vratio sem radnika na crno i sezonaca. A ovo istorijsko je toliko izlizana reč SNSa

  2. Virus je celom svetu, pa i nama nemetnuo potrebu redefinisanja prioriteta. Moramo vise uloziti u zdravstvo, pa je moguce naci prostor za proizvodnju materijala i opreme za te namene. Jedan deo ino investitora ce smanjiti, a nekii ugasiti proizvodnju u Srbiji. Napustene pogone treba osposobiti za prehrambenu industriju, za sta imamo potencijale. Poljoprivreda mora dobiti mnogo veci znacaj, a od usluga je moguce da IT sektor postane znacajniji, posto ce se forsirati rad od kuce svuda gde je moguce.. Moramo obustaviti gradjenje auto-puteva, posto ce i novoizgradjeni imati problem sa prihodima. Svaki novi infrastrukturnu projekat treba dobro odvagati, posto smo se veoma mnogo zaduzili, U novim privrednim prioritetima treba osmisliti podsticajne mere za zaposljavanje i samozaposljavanje. Vremena i manevarskog prostora ima malo, zato sto pre treba prionuti na posao!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.