Opšti kolaps u centru grada zbog protesta taksista (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Vlast ništa ne čini da reši situaciju. A i kako bi , kada je AV i organizovao ove proteste taksista. A onda će on da se pojavi i lično „reši“ stvari!! Valjda misli da će mu rejting tako skočiti. Bitno da taksisti ništa ne govore protiv njega, inače idu u aps!!

  2. Bas me briga i za taksiste i za Cargo. Nisu oni krivi. Krivi su Vucic, Vesic, Ana Brnabic, vlast koji ne znaju da procitaju sopstvene zakone, ne znaju da ih protumace i ne znaju da se staraju o postovanju zakona. Gradjani hoce drzavu u kojoj se zakoni postuju, hoce normalan zivot, odlazak i dolazak sa posla, skole, vrtica, …hoce da bolesni odu lekaru. Gradjane ne interesuje ko zakon krsi, o tome treba da brinu vlast i drzava.

  3. Sigurna sam da će na kraju ispasti da je Djilas kriv za ovo. I da ne zaboravim, narode,skupljajte pare, AV je obećao taksistima da će im pomoći da ofarbaju vozila. Javlja mi se da ćemo to mi platiti, a ne on.

  4. Eh, taksisti, vecite bundzije
    …! Malo, malo pa taksisti protestuju i blokiraju ulice… Necete zdravu konkurenciju.!? Volite da samo vi gulite kozu gradjanima i gostima iz unutrasnjosti, po taksimetru ili bez njega… Ne mogu da vam oprostim voznju od buvljaka NBgd. do Bezanijskog groblja placenu 1890 dinara! Pa, mnogo je, kume…

    1. Zasto si platio?Kazes ne mozes da oprostis.Zdrava konkurencija da,ali ovo nije to sto pises.

  5. re: Opšti kolaps u centru grada zbog protesta taksista

    Sad mi jasno zašto Vlada podržava proteste, da bi stvorili privid da je blokada grada nastala zbog protesta a ne zbog rekonsturkcije Beograda.

  6. Zašto taksisti ne protestvuju ujutru kad g. Brnabić dolazi na posao nego šikaniraju nedužni narod od koga zarađuju? Nije im narod kriv, ili možda čekaju da narodu prekipi i počne drugačije da rešava stvari?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.