Nova.rs: Telekom Srbija drastično podigao cenu usluga

Ostavite komentar


  1. pa vi razmislite zasto je prethodna vlast ukinula kolektivnu tuzbu u nasem pravosudju, a ova sada prigrlila takve poteze kojima se stvaraju uslovi za pljackanje gradjana! Vratite nam kolektivnu tuzbu da 5 miliona gradjana tuzi Republiku Srbiju za omogucavanje pljacke i sva preduzeca koja se bave protivpravnim radnjama za maksimizaciju profita suprotno pravnom poretku!!

  2. Док народ ћути и трпи, они ће да дижу.

  3. Sad vam je jasnije kakva mafija je na celu drzave, nema para, sve su prodali, telekom prodaje imovinu jer su u dugovima i zato jedino mogu da na kvarno dizu cene da bi opstali… Nikad vise u ovu drzavnu mrezu, SBB cu da placam makar placao i duplo vise a necu jer su cak i povoljniji od ove smrdljive sns gubernije

  4. Ma kome da se zalite bolje ne trosite nerve i vreme. Mozete se zaliti telefonskoj sekretarici ili uzeti slobodan dan da odradite raskid ako smatrate da ste u pravu.
    Ja sam zato otkazala sve pakete pa uplacujem mesecno ono sto meni odgovara i bez neke obaveze na duze staze.

  5. Zašto zaključujemo ugovore, kad Telekom može da poveća cene kad im zatreba? Da bi platio
    Premijer ligu iz naših džepova! Banda lopovsk

  6. Ja cu placati usluge po vazecem Ugovoru predlazem svima da izvsavamo ugovorene obaveze.Neka nas tuze ili iskljuce sve.

  7. Sramota sta rade. Gde su sad strucnjaci za prava potrosaca, niko se ne oglasava da resi tu njihovu samovolju.

  8. Nama je racun poslednja tri meseca povecan za 30%. Jedva cekam da nam istekne ugovor, ovo je uzasno bezobrazno i bezobzirno. U ovoj banana drzavi banana ,,ozbiljne“ firme.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.