Temu „na svakom ćošku“: Da li niske cene i agresivan marketing garantuju opstanak na tržištu?

Ostavite komentar


  1. Iz iskstva kazem,sve sto sam kupila u Temu je loseg kvaliteta,majice sam bacila ne znam od cega su pravljene,uparavaju,ne moze koza da dise, katastrofa i sve ostalo lose,ne trosite novac,dajte vise novca,da bude kvalitet,razocarala sam se????!!!!!!

  2. Milanka nije otkrila nista novo, odevni predmeti koji su jeftini ne mogu biti kvalitetni i to se uglavnom ne kupuje. Ali zato ima ogroman broj sitnica, kucnih i ostalih potrebstina koje su po povoljnim cenama i upotrebljivi

  3. apsolutno neprihvatljivo, bezobrazno, agresivno i ogavno je to kako se TEMU reklamira.
    Kao muva koja uporno pokusava da mi uleti u oko.
    Zato nikada necu da instaliram to djubre.
    A i inace ne koristim kineske aplikacije (Aliexpres, TikTok, ..) …

  4. Jedna bluza je 1000 ,za sve sam dala 5000,dobro studiram kvalitet,ovo je reciklirano ali kao strucnjak mogu da kazem da koza ne dise.To sam kupila za kuci,a ostalo kupujem u strogo proverenim radnjama i ne gledam cenu.Medicinsku sam zavrsila pa fakultet sa 10 prosek ,dobro razumem se u kvalitet gledam sastavi proizvodaca.Evo sada pratim Lindeks,sve je kinesko,necu sigurno da kupim ,verujte mi,iskreno vam pricam.

  5. popularnost Temu je jedino zahvaljujuci dogovoru o brzoj isporuci. Ali je bolji sa cenama i cim se njegova isporuka ubrza, ode Temu u zaborav. Naravno, plus, uz sve Ali ima proizvode koje Temu nema.

  6. U zemlji u kojoj srednja klasa nestaje,beda i nemastina su sve veci jedino uz Temu mozemo uzeti ono sto nam nedostaje.Jasno je da je kvalitet slab ali u vladajucoj nemastini se mnogo ne bira.Naravno lopuze vladajuceg rezima i korumpiranih institucija sigurno tamo ne pazare.

  7. Meni je svaki dan u inbox dolazila njihova reklama. Razlog je verovatno bio jer sam gledala neki tunel za mačku koji je bio neverovatno jeftin, a ovde pet puta skuplji, ali sam shvatila da to što prodaju izgleda kao plastična kesa. Ipak sam se registrovala, ali na link koji su poslali da potvrdim registraciju nisam odgovorila, to jest nisam potvrdila. Za čudo više se ne pojavljuju već petnaestak dana. Inače mislim da su to stvari kvaliteta stvari koje se prodaju kod nas u kineskim prodavnicama.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.