Tepić: Ako me Grčić ne primi, izneću podatke o radu EPS-a

Javnost ima pravo na uvid u poslovanje Elektroprivrede Srbije, smatraju ekonomski eksperti

Ostavite komentar


    1. Smehotresno!!!
      Dulence, pozdravio te Vucic, portparol americko-tursko-ruske-nemacke-madjarske-kineske mreze u Srbiji

      1. Ako imaš podatke o malverzacijama,lutko,trebala si odmah da izadješ sa njima u javnost i da kažeš narodu šta već imaš.
        A ne da tražiš sastanke sa SNS lopušinama.
        O čemu ti sa njima imaš da pričaš i što bi oni sa tobom uopšte i sastančili?
        Mnogo si mi mutna,ćero.

    2. Ma nemoj! A, ovaj tvoj Kalimero je sta, istim tim rusima?Nadji sam pravu rec, mada znam da znas vrlo dobro.

    1. vladabgd sa malo“v „(nisi ni zasluzio velko pocetno slovo imena),dakle ti si ti si zaduzen kao bot za dnevni list Danas,posto stalno dajes negativne ili bolje receno pripropste i primitivne komentare ,posto su i oni takvi,kojima si namenio tvoje komentare!

      1. Nisu mi jasne neke stvari ,ako postoje malverzacije pa za to su zaduzeni placeni ljudi“FINANCISKA POLICIJA“ a ne Marinika. Koji je ona faktor da trazi necije knjige na uvid,to su stvarno gluposti kao kad bi ja trazio knjige poslovanja Djilasove firme. Sto se tice financije pa EPS za citanje brojila posto samo to rade majstori elektricari imaju plate preko sto hiljada,kad treba neka popravka to ide na tender pa rade privatne firme. To bi trebalo da se proveri jel su lezilebonje za dobre pare

  1. Zar neko stvarno misli da će Grčić da je primi? Njihova deviza je „pa šta“?

  2. Kod njega može samo na jagnjetinu ili prasetinu, to je njegov nivo pa ko voli neka izvoli.

  3. A, zašto bi te primio?
    Bar da ti je stranka parlamentarna, pa da te primi.
    Ovako, nema razlike između tebe, mene i baba Side.

    1. U tom i jeste stvar sto bi i tebe trebao primiti kao i mene kao i bilo koga drugog pogotovo ako postoji osnovana sumnja za malverzacije i lopovluk jer eps idalje nije privatna svojina…jos uvek!

    2. Pravi si zozon, zaista… Svaki građanin ima PRAVO da zahteva informacije o javnim preduzećima, nije nužno da ima bilo kakvu funkciju.
      To je puno lakše nego biti bot jer za taj sendvič koji dobijaš moraš da se učlaniš u SNS.

      1. Niste u pravu. Zna se kome direktor treba da polaže račune (po Zakonu), a to nisu znatiželjni ili zlonamerni pojedinci. Kada bi generalni direktor odgovarao na pitanja građana ne bi imao vremena da radi svoj posao. To što se piše u komentarima nema veze sa stvarnošću, ne u Srbiji, bilo gde. Postoje instance gde građani mogu da podnesu primedbe ili sugestije.
        Ovo što Marinika radi ima efekta samo na njene simpatizere. Na Vučića i njegove radikaljerose neće uticati. Očigledno je da opozicija još nije pronašla način kako da ljude odbije od Vučića, a privuče s

  4. Da li je moguće da EPS ima gubitke samo u ovom režimu? Gđo Tepić šta je sa poslovanjem EPSa dok je vaš šef bio gradonačelnik, a pre toga ministar besportfelja (ako sam dobro spelovao, da me vaši hejteri ne napadnu odmah)? Zašto ne počinjete istragu od početka, a ne odakle samo vama i njemu odgovara? Pitanja na koja nikada neću dobiti odgovor.

    1. Što Vi niste tada počeli istragu? Kao gradjanin ste mogli. Niste imali hrabrost?
      Ona ima pravo da počinje odakle hoće.
      Vaše vrhovno božanstvo ima potpunu vlast osam godina, što nikog nije uhapsio? Bar kafe kuvaricu ili IT stručnjake, možda iste one koji su ga sada minirali za rezultate preminulih pa se sada znoji na ovoj hladnoći.
      Osam godina njega i njegove patuljke slušamo kako trućaju o lopovima, ovima, onima i koga su uhapsili, osudili? I Vi lično i dalje verujete u takvog čoveka. On je ili mega lažov ili isti lopov kao i prethodnici. I gde se Vi lično tu uklapate sa svojim obožavanjem dotičnog?

  5. O kakvoj propasti firme pričaš ženo…EPS nikada u svojoj istoriji nije bolje stajao što finansijski što investiciono,ovo može da izjavi samo neko ko je totalno neobavešten ili kao što je ovde slučaj zlonameran.

    1. Finansijski? APR ste otvarali u skorije vreme?
      Investiciono? Investicije u tabloide?

  6. Počeli da ucenjujemo i pretimo?Ova ko-ko-dak Marinika fon Minhauzen krenula džonom?! Hoće li tužilaštvo uskoro da se probudi i počne da radi svoj posao? Ko je ona i njen šef Đilas da se bave kontrolom javnih preduzeća?! Bolesnici još bolesnijih ambicija!

    1. Vidi, „džončino“, ona radi posao tog uspavanog tužilaštva, i to sa punim pravom, kao građanin. Ona uopšte nije dužna da svoje informacije stavi na raspolaganje EPS-u pre objavljivanja, dovoljno je da ih preda na pisarnici pospanog Tužioca i nakon 2 minute može da ih objavi na bilbordu u centru grada, javno. Nakon toga, ko hoće može da je tuži za klevetu ili šta već, ali mora da pobije njene dokaze na sudu. Na papiru, Srbija je još demokratija iako se to u praksi baš i ne primećuje.

  7. Ako prihvati razgovor rizikuje da ne ume da opravda sve mahinacije, ako odbije znači da se plaši istine. Možda se čeka da se javnost sama ućuti kao za Savamalu, helikopter, Krušik, Kopaonik, Jutku itd jer je o svemu pestalo da se priča i to će tako i da ostane. Neka nova vlast, u budućnosti, neće hteti ni smeti da pokreće neke revizije i to će tako i ostati

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.